Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας: «Σειρά μας...»

Τον ήλιο των Σερβίων Κοζάνης παρέα με τους γονείς τους απολάμβαναν χτες το μεσημέρι τα «χρυσά» αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας (φωτό) του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης οι οποίοι με χρόνο 6:31.63 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο άνευ στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας αφήνοντας δεύτερους τους Ιταλούς, Μορνάτι και Καρμποντσίνι (6:34.26). «Εχουμε τρεις εβδομάδες άδεια μέχρι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για την Ολυμπιακή χρονιά. Ηρθαμε λοιπόν να δούμε τους γονείς μας και τους φίλους μας στην γενέτειρά μας και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη δεύτερη πατρίδα μας που είναι η Θεσσαλονίκη, αθλητικά και κοινωνικά», σημείωσαν.

Οι δύο κωπηλάτες μας εξήγησαν και τους λόγους που ήθελαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό. «Εχουμε μία άτυπη κόντρα εκτός αγώνων με τους Ιταλούς οι οποίοι μας πήραν το μετάλλιο στο Παγκόσμιο. Είμαστε 2-2 στα μετάλλια και έχουμε γίνει φίλοι με τα παιδιά. Πολλές φορές πριν από τους αγώνες αστειευόμαστε σε ευγενικό επίπεδο. Στο Πλόβντιβ τους λέγαμε να μην τρέξουν διότι είναι η σειρά μας για το μετάλλιο, όσο και αν προσπάθήσουν. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ο.Φ.Θ. και την Ομοσπονία μας για τη βοήθεια που μας προσφέρουν. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Πολιτεία. Ομως τι να κάνουμε; Την ώρα που πεινάει η μισή Ελλάδα εμείς να βγούμε και να ζητάμε; Δεν το πάει η καρδιά μας», τόνισαν.

9 σχόλια:

Γκατζάρας Νίκος είπε...

πολλά συγχαρητήρια παλικάρια που για άλλη μια φορά μας κάνετε υπερήφανους ευτυχώς που υπάρχουν ΠΑΙΔΙΆ σαν κι εσάς που σηκώνουν το ανάστημά τους σ΄αυτή την πατρίδα. καλή δύναμη και πάνω απ όλα υγεία

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΞΕΝΟΦΩΝ

Ανώνυμος είπε...

e xoriates tou aivres!!

ai-vreS είπε...

Χωριάτες;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε ηλίθιε και άχρηστε ποιους λες χωριατές;

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στα παιδιά απο το Βελβεντό.

ai-vreS είπε...

Γιατί παγκόσμιοι πρωταθλητές μπορούν να γίνουν μόνο παιδιά από το Βελβεντό. ΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στα παιδιά.
Απο το Βελβεντό.
Δεν το κατάλαβες...
Δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάγονται απο τα Σέρβια απο το Βελβεντό.
Εάν δεν το κατάλαβες και πάλι πες μου να το γράψω πιο απλά.
Έλεος.

ai-vreS είπε...

Βάζουμε και καμιά τελεία βρε παιδιά. Σας παραξηγήσαμε.

Το Προφίλ μας