Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Επαναστατικά...!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. (΄Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής), κηρύσσει 8ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρα 16.00 – 00.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902, αντιδρώντας στις απολύσεις.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του 902 την ανάκληση των απολύσεων και την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό 902, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.



Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις.

Tο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
logoplokies.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 16.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902, να συμπαρασταθούμε στους απολυόμενους του 902 και να διαμαρτυρηθούμε για τα αντιλαϊκά μέτρα του ΚΚΕ.
Υ.Γ. έχω μεγάλη περιέργεια για το αν θα πάει το ΠΑΜΕ.

ai-vreS είπε...

:->>

Ανώνυμος είπε...

AI VRES
APANTAS???.. PROVOKATSIES????.PROVOKATSIES????...

Ανώνυμος είπε...

αν καταλαβα καλα δηλαδη, η ηγεσια του κκ αφου εβγαλε χοντρα λεφτα απ τη δουλεια των εργαζομενων και γεμισε τις ελβετικες τραπεζες με λεφτα, αγορασε σκαφη, εξοχικα κλπ τωρα διωχνει τους καημενους τους εργαζομενους... ωστε να διατηρησει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κερδη της.ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ, ειναι δυνατον να συγκρινετε μια επιχειρηση με τον 902; ΠΟΣΟ ξεφτιλες μπορει να ειστε...

Το Προφίλ μας