Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η νέα τιμή του στυλ- Πως επενδύω, ανανεώνω την γκαρνταρόμπα μου και γλιτώνω χρήματα.

Είναι φθινόπωρο, οι νέες τάσεις είναι εδώ και μία βόλτα στα μαγαζιά αμέσως δημιουργούν στο μυαλό μας μία λίστα με ρούχα και αξεσουάρ που χρειαζόμαστε (λέμε τώρα) ή θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Από την άλλη τα οικονομικά μέτρα κάνουν ένα καθημερινό update, μειώνοντας το δραματικά τα χρήματα που θα πήγαιναν σε αγορές και υπηρεσίες ομορφιάς.Ας κρατήσουμε λοιπόν μικρό καλάθι στα «θέλω» μας.
Η καινούργια πραγματικότητα μας επιβάλλει να γίνουμε πιο εφευρετικές και πιο δημιουργικές. Πιστέψτε με, το κόλπο είναι να έχετε γνώση της αγοράς (trends, μαγαζιά) και να κάνετε έξυπνες επιλογές:
Κατ’ αρχάς αγαπήστε τις ευκαιρίες.
Οι εκπτώσεις διάσημων brands και τα bazaar είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε την κομψή δημιουργία ενός fashion designer –έστω και εάν είναι περσινής κοπής- χωρίς να τινάξετε τον οικιακό προϋπολογισμό στον αέρα. Η ενημέρωση για εκπτώσεις, τα stock house αλλά και το καλό ψάξιμο είναι οι προϋποθέσεις για να ψωνίσουμε έξυπνα.
Eξοικειωθείτε με τις αγορές μέσω internet. Οι ιστοσελίδες των μαγαζιών ή τα on-line store έχουν συχνά εκπτώσεις και όμορφα πράγματα.
Κάντε λίστες. Ένα πρωινό που θα έχετε χρόνο ανοίξτε την ντουλάπα σας και κάντε μία καλή καταγραφή. Τι θα μπορούσε τελικά να φορεθεί και φέτος; Θα μπορούσε ένα ρούχο με κάποια μικρή τροποποίηση να γίνει κουκλάκι;
Επενδύστε σε δύο-τρία καλά κομμάτια. Μπείτε σε καλές μπουτίκ και αγοράστε ένα μαύρο σακάκι, ένα καλό παλτό ή μία συνθετική γούνινη ζακέτα που φέτος είναι στη μόδα. Θεωρώ ότι πρέπει να επενδύσετε σε αυτό που θα φορέσετε περισσότερο, σε ότι δηλαδή θα βγάλει τα λεφτά του. Ένα πανωφόρι για παράδειγμα, είναι πολύ σημαντικό αφού είναι η βιτρίνα του look σας. Όταν το χειμώνα φοράς ένα καλό παλτό δεν έχει μεγάλη σημασία εάν το φόρεμα είναι κομψό αλλα πιο οικονομικό.
Με λίγα λόγια, το ξεχωριστό, προσωπικό στυλ δε χρειάζεται να φέρει την βαρύτιμη υπογραφή κάποιου μεγάλου οίκου αλλά τη δική μας!

jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας