Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ: Ως τις 15 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για την πρόσβαση τρίτων στην παραγωγή ρεύματος από ΛΙΓΝΙΤΗ


Τελικά  η κυβέρνηση και οι εντολείς της προκειμένου να βρουν ζεστό χρήμα για την αποπληρωμή των δανειστών, υλοποιεί  με συνοπτικές διαδικασίες την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, το ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανικής  επιχείρησης στην  Ελλάδα.

Η ΔΕΗ για πάνω από 55 χρόνια τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια τις πιο απόμακρες και ακριτικές περιοχές της Ελλάδος. Είναι ο μοναδικός φορέας που εγγυάται το κοινωνικό τιμολόγιο ακόμη και σήμερα.
Παρόλα αυτά και χωρίς καμία αναστολή ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. Παπακωσταντίνου  καταδικάζει την περιοχή που του έδωσε 20.000σταυρούς και τον έστειλε στην βουλή.
Κύριε Υπουργέ:
Όταν ο λαός του Ν. Κοζάνης σας ψήφιζε πίστευε ότι, θα υπερασπιζόσασταν εκτός των άλλων και τα συμφέροντα της περιοχής όπως κάνουν και οι υπόλοιποι βουλευτές και υπουργοί π.χ ο κ. Σαχινίδης  και όχι βέβαια ότι θα ήσασταν ο  πρωτομάστορας της ΑΦΑΝΙΣΗΣ του Ν. Κοζάνης και  αυτός που θα βάζατε το καπάκι στο φέρετρο της περιοχής.
Δεν πίστευε κανείς ψηφοφόρος σας την ώρα που σας σταύρωνε στην κάλπη για να σας εκλέξει βουλευτή, ότι την επομένη ως Υπουργός θα τον ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ!!!!
Τουλάχιστον θα έπρεπε να σεβαστείτε το γεγονός ότι και ο δικός σας πατέρας υπήρξε εργαζόμενος της ΔΕΗ και  ότι με τον μισθό του σας μεγάλωσε και σας σπούδασε !!!
Κύριε  Παπακωσταντίνου:
Η ΔΕΗ είναι η μεγαλύτερη  βιομηχανική  και  στρατηγικής  σημασίας επιχείρηση της Ελλάδας και ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Ελληνικό Λαό.
Ανήκει στον Ελληνικό Λαό που την έστησε με τον ιδρώτα του, το αίμα του και από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ και δεν έχει κανείς το ΔΙΚΑΙΩΜΑ  να την ΞΕ- πουλήσει.
Εσάς ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα, ποιος σας έδωσε αυτή την εξουσιοδότηση να την ΞΕ-πουλήσετε και μάλιστα έναντι  πινακίου φακής;
Σας έδωσε  κανείς  ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ να στείλετε την περιοχή  στα Τάρταρα;;
Σας  υπενθυμίζουμε κ. υπουργέ ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αυτούς που εσείς θέλετε να στείλετε στο εκτελεστικό απόσπασμα είναι αυτοί που παράγουν αυτό το αγαθό που είναι το ρεύμα που το απολαμβάνουν όλες οι κοινωνικές  ομάδες  και εσείς αυτό το ΑΓΑΘΟ θέλετε να  το κάνετε εμπόρευμα ( ΧΑΒΙΑΡΙ) για να το έχουν μόνο οι λίγοι και <<εκλεκτοί >>.
Κύριε Υπουργέ
Η εμμονή σας και το υπερβολικό πάθος σας για την πώληση λιγνιτικών μονάδων μας ανησυχεί σφόδρα.
Το να θέλετε να ΞΕ- πουλήσετε το Εθνικό μας καύσιμο τον λιγνίτη μας  το θεωρούμε ….ύποπτο, το να χαρίσετε τα νερά μας σε ιδιώτες ή να παραχωρήσετε  το 17% μέσω του χρηματιστηρίου με 5.5 ευρώ την μετοχή της ΔΕΗ  θα είναι Εθνικό Έγκλημα. Τα σχέδια εκποίησης από όπου και να προέρχονται είναι καταδικαστέα για το σύνολο των πολιτών της χώρας. Καθιστούμε λοιπόν σαφές σε εσάς, στην κυβέρνηση σας , αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση μπορεί να έρθει μετά από εσάς, ότι δεν έχει, ούτε πρόκειται ποτέ να της παραχωρήσουμε καμιά πολιτική νομιμοποίηση για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Σας   λέμε σε όλους τους τόνους ότι:
Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.
Η  ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ  ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

Υ.Γ  Κύριε  Υπουργέ:  Εάν κάποιοι θέλουν να απαλύνουν τις σχέσεις τους μαζί σας, εάν θέλουν να  παίξουν  το τελευταίο επικοινωνιακό τους  παιχνιδάκι πριν στρατευτούν  στα κομματικά ψηφοδέλτια και στα κομματικά επιτελεία των επερχόμενων εκλογών, καλό είναι να μάθουν  ότι,  σήμερα οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ που κάνουν  γίνονται στο κενό και όποιος πέσει θα «σκάσει στο κέντρο της «πλατείας» µε πάταγο…
 

                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                         ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας