Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Δήλωση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου απο την κορυφή Αγ Χριστοφόρου Προσηλίου (Video & Φωτογραφίες www.Live-Avles.tv)





.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κατάλληλο μέρος για να απογειωθεί και να γυρίσει προσγειωμένος από 'κει που ήρθε, ουρανοκατέβατος στο Δήμο μας. Από τα χίλια δυο που είπε, δεν έχει κάνει ούτε ένα.
Ο άνθρωπος είναι ανίκανος περί της Διοίκησης.-

Ανώνυμος είπε...

Βρε ξεσλόγιαστε το Σάββατο το μεσημέρι πατισες τα φυτά του βαθυλακιωτη που τα στηνει στο Βελβεντό στον κεντρικό πλάτανο με μάρτυρες πολλούς ανθρώπους που έπιναν καφέ. Σε παραμαζωξαν μερικοί πολίτες γιατί αν ήταν μικρό παιδί θα το είχες σκοτώσει. Καλά που δεν κάλεσαν την τροχαία. Θα σε είχαν πάρει μέσα μαζί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που απογορευεται να οδηγάς. Και τώρα μας λες για τα καραούλια στο Προσηλιο. Εσύ δεν βλέπεις τη μύτη σου. Μπορείς να δεις το τοπίο; Φ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Για το τοπίο έχω να πω:Σιγά τον.. πολυέλαιο.
Το θέαμα που δεν βρίσκεις πουθενά στον κόσμο,δεν είναι το τοπίο,αλλά:
Ενας αυτοδιοικητικός της κακιάς ώρας,οπαδός του ακατονόμαστου Σώρρα ,ορκισμένος στον Δία με χρήση… αλατιού,
στον περίβολο ενός ..Ορθόδοξου ξωκκλησιού!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aπορώ γιατί δεν φωναξαν αστυνομία?επειδή είναι δήμαρχος έχει καιαυτός ασυλία?ωραίος ο δήμαρχος αλλα ωραίοι και οι πολίτες που τα ξερουν ολα αλλα αδιαφορούν για όλα και ετσι κάνουν την δουλειά τους οι έξυπνοι δήμαρχοι κλπ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ... ΘΡΑΣΥΔΗΛΟΙ !

ΝΤΕΜΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ

ai-vreS είπε...

Καλά θα ήταν να μην χαρακτηρίζεις τους σχολιαστές.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κυρία ντεμου σου έθιξαν τον δήμαρχο???? Αλλά ξέχασα εσύ μένεις Κοζάνη οπότε δεν ζεις την καθημερινότητα στα Σέρβια... Την ανικανότητα σαν Δήμαρχος ότι με αυτόν πήγαν τα Σέρβια πολλά χρόνια πίσω. Οπότε το σχόλιο σου αλλά και το γλυψιμο στον Δήμαρχο ακομα και όταν έδωσες την συνέντευξη ότι είναι ο καλύτερος Δήμαρχος εμενα​ μου κάνει σαν να τον καλοπιάνει γιατί θέλεις την επόμενη φορά να βάλεις για συμβουλους του.... Λέω εγώ τώρα.... Και ήδη κυρία ντεμου κάνατε ένα λάθος με τον σωρρα μην κανετε και δεύτερο μέσα σε λίγο καιρό δεν λέει....

Ανώνυμος είπε...

Τα παραμύθια τα ακούσαμε, τρία χρόνια έχεις Δήμαρχος, τώρα το ανακάλυψες;
Α ξέχασα δεν είχες ψηφισμένο προϋπολογισμό γιαυτό σε ξέφυγε

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας πείραξε ο τσίπρας που δήλωνε άθεος και πηρε σβάρνα τις εκκλησίες...Τώρα μας πειράζει ο απογειωμένος που ηπιε νερό γιατι διψούσε;Αλλωστε τον συγχώρεσε ο Θεος μεσω του Υπέρτατου ον που τον ακολουθεί κατα πόδας δανειζώμενος τον τίτλο ελληνικής ταινίας [ ο ψευτοθόδωρος ]

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως εχουμε ενα δημμαρχο με μονοψηφια πλεον αποδοχη στους πολιτες. Οι πρωτοι που δεν τον ανεχονται ειναι οι ... δικοι του υποψηφιοι, ανεξαρτητοι και μη.
Ενα πραγμα μπορει να κανει για να ωφεληθει ο τοπος. Να παραιτηθει και να φυγει αυριο αν ειναι δυνατον. Οχι δεδηλωμενη δεν εχει. Ειναι ο χειριστος μεσα σ'αυτο που λεγεται Δημο Σερβιων-Βελβεντου. Πλεον οι δημοτες πρεπει να του το δειχνουμε καθε μερα. "Εισαι αποτυχημενος μπαρμπα Θαναση, φυγε τωρα" πρεπει να του φωναζουν ολοι καθε μερα. Ας ανοιξει το δρομο για ... εκλογες, μπας και σταματησει ο συνεχης κατηφορος. Ειδαλως τα ερειπια το 2019 θα ζωνουν ολη την περιοχη, Σερβιωτες και Βιλβινους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να μάθω ως τι ποζάρει?του είπαν οτι είναι όμορφος?Ας κάνει παραπέρα γιατι χαλάει τη θέα

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 11.54 έτσι σε βολευει ε; Να φυγει ο μπάρμπα Θανάσης να κάτσεις εσυ; Αυτά στ Σκούλιαρ ανύπαρκτε. Μια χαρά ειναι ο Θανάσης. Από όλους εσας ανώτερος.

Το Προφίλ μας