Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Εφτά χρόνια από την τραγωδία στη Marfin με τρεις ανθρώπους νεκρούς

Επτά χρόνια πέρασαν ήδη από την φρικτή δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στα γραφεία της MARFIN στο κέντρο της Αθήνας.
Πέθαναν από τις αναθυμιάσεις πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε μετά την εισβολή ομάδας κουκουλοφόρων που πέταξαν μολότοφ μέσα στο κτίριο με προφανή στόχο να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές.
Τα θύματα ήταν η Παρασκευή Ζούλια (35 ετών), η Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών και έγκυος ) και ο Επαμεινώνδας Τσακάλης (36 ετών).
Η διερεύνηση των τριών δολοφονιών –αστυνομική και δικαστική-δεν έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να εντοπίσει τους στυγερούς δολοφόνους. Τους υπάνθρωπους οι οποίοι αντέχουν να ζουν ακόμα ανάμεσα μας αν και θα έπρεπε να τους κατατρέχουν οι τύψεις για τις ζωές που αφαίρεσαν . Αυτούς που υπό κανονικές συνθήκες οι Ερινύες δεν θα έπρεπε να τους αφήνουν να κλείνουν μάτι όταν πέφτουν για ύπνο.
Σε κάθε περίπτωση, στην μνήμη των τριών τόσο πρόωρα και με τέτοιο φρικιαστικό τρόπο χαμένων ανθρώπων και του αγέννητου βρέφους, είναι χρέος της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης να μην εγκαταλείψουν την έρευνα της υπόθεσης. Να συνεχίσουν να ψάχνουν κάθε στοιχείο όπως αν το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί χθες και όχι πριν από επτά χρόνια.
Οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν και να πληρώσουν για το έγκλημα τους. Είναι υποχρέωση στη μνήμη των νεκρών και στις οικογένειες τους. Και ταυτόχρονα μήνυμα σε όλους τους άνανδρους κουκουλοφόρους για το μέλλον…
Ως τότε τα πρόσωπα της Παρασκευής, της Αγγελικής και του Επαμεινώνδα μακάρι να στοιχειώνουν τις μέρες και τις νύχτες των φονιάδων… 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/paraskevi-angeliki-epaminondas-ki-ena-agennito-vrefos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που βγηκαν στο δρομο με τετοιο μενος κατά του πρωτου μνημονιου και προκαλεσαν τον θανατο τριων ανθρωπων και ενός αγεννητου γιατι δεν βγαινουν και τωρα που ερχονται βροχη απειρως σκληροτερα μνημονια?
Τυχαιο?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γιατι το παρακράτος εκπορεύονταν από τις τότε κυβερνήσεις;

Το Προφίλ μας