Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Σε μια εβδομάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT στο Ρύσιο

Το 4ο DRIFT ΣΜΑΚ είναι ο επόμενος γύρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT και διεξάγεται την Κυριακή 21 Μαΐου στην πίστα DrivePark στο Ν.Ρύσιο Θεσσαλονίκης.
Η περίοδος δήλωσης συμμετοχών πλησιάζει στο τέλος και λήγει τη Δευτέρα 15/05.

Το παρόν θα δώσουν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας μετά τους δύο πρώτους αγώνες που έγιναν στην Αττική. Προηγείται ο Λεοντής με 46 βαθμούς και ακολουθούν οι Χατζαράς με 38, Κυριακούδης με 34, Τσέλος με 33 και ο Χρυσανθόπουλος με 23.
Ο αγώνας προσμετρά και στο Έπαθλο DRIFT Βορείου Ελλάδος.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης που μετέφερε τον αγώνα στην πίστα του Ρυσίου λόγω ακαταλληλότητας του ασφαλτοτάπητα στην καθιερωμένη τοποθεσία της Κοζάνης.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στις 09:00 ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal.
Οι μάχες αποκλεισμού με τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Χορηγοί του αγώνα είναι: SAHARA Resort, PASTAZI Beach Bar, DADA Night Club, ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ Τεχνική, INTERAMERICAN, ΙΚΤΕΟ EXPRESS, ΧΛΙΑΠΑΣ EcoFuels, IKTEO ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ, DIVINO ESPRESSO, BIZZARE STICKERS.
Xορηγοί επικοινωνίας οι ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 PLUS RADIO 102,6 και το SPORTAL TV που θα κάνει ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω Internet.

Χορηγοί του Πρωταθλήματος DRIFT είναι η RED BULL και η BOULEKOS DYNAMIC.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 10€ με δωρεάν είσοδο για παιδιά εώς 12 ετών. Οι θεατές συμμετέχουν σε κλήρωση στο τέλος του αγώνα με τον αριθμό εισιτηρίου, για 2 συσκευές Sprint Booster που εξαλείφει την καθυστέρηση στην απόκριση του ηλεκτρονικού γκαζιού. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρία Boulekos Dynamic και εξάγεται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 12 συ ετα μ ακρέσουν να δοκιμλητ8834δ0€ στην κατηγορία PRO και 80€ στην κατηγορία Street Legal. Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 08/05 μέχρι και στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr) και στη σελίδα του διοργανωτή  (http://www.smakracing.gr)


Για περισσότερες πληροφορίες:
Μπαρτζώκας Δημήτριος   6948001059        Πρόεδρος ΣΜΑΚ
Τζολίδης Γεώργιος        6942264063        Γραμματέας
Γραμματεία αγώνα και fax    2461036742   Γραφεία ΣΜΑΚ (Πέμπτη 20:30μμ-23:30μμ)
Ε-mail                     info@smakracing.gr
Ιστοσελίδα              www.smakracing.gr
Facebook                facebook.com/smakracing
Ζωντανή μετάδοση   sportaltv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας