Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής νεαρής κοπέλας στο Βελβεντό

Από το kozanimedia.gr
Αναστάτωση και προβληματισμό προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού η καταγγελία νεαρής κοπέλας για απόπειρα απαγωγής της από άντρες που, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, επέβαιναν σε λευκό βανάκι και επιχείρησαν να τη βάλουν μέσα στο όχημα με τη βία, αργά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα.
Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, (ηλικίας 20-25 ετών) περί τις 3.30 το πρωί, φεύγοντας από γνωστό μπαράκι του Βελβεντού και ανηφορίζοντας σε κεντρικό δρόμο της όμορφης πόλης, είδε ξαφνικά ένα λευκό βανάκι, στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες.

Αρχικά ο οδηγός του αναβόσβησε τα φώτα, με την ίδια να μη δίνει σημασία, αλλά στη συνέχεια (σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η κοπέλα) το όχημα την πλησίασε και τότε άνοιξε η συρόμενη πόρτα του, με δυο άντρες να επιχειρούν με τη βία να τη βάλουν μέσα στο βανάκι.
Όπως λέει η ιδια, αφού αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, άρχισαν να γαβγίζουν αναστατωμένα και αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, με τους τρεις άντρες να εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους και το όχημα να απομακρύνεται.
Το πρωί της σημερινής ημέρας η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό, με την καταγγελία της να έχει καταγραφεί και να εξετάζεται με προβληματισμό από τις (με σημαντική εμπειρία…) τοπικές αστυνομικές αρχές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και καποιοι βριζουν τα αδεσποτα....

Το Προφίλ μας