Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ημερίδα με θέμα: «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Κόκκινα Δάνεια»

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 (το απόγευμα), στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Δήμους Βοίου, Εορδαίας, Κοζάνης και Σερβίων – Βελβεντού με θέμα :

«Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Κόκκινα Δάνεια»
Με ομιλητή τον Διευθυντή της Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Μαστοράκη Γεώργιο
στη θέση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, ο οποίος δεν θα μπορέσει να προσέλθει λόγω έκτακτων υποχρεώσεων.

Η ημερίδα στην πόλη της Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΔΜ (πρώην Νομαρχία, στην οδό Δημοκρατίας), με ώρα προσέλευσης 17:30 (Τετάρτη 17 Μαΐου 2017) και στην πόλη της Πτολεμαΐδας, (την ίδια ημέρα), στο αμφιθέατρο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, οδός Γουμεράς 6, με ώρα προσέλευσης 19:30.
Η ημεριδα απευθύνεται σε:
- ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,
- υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού
Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Διευθυντής της Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, με σκοπό:


- την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)),
- να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες και
- να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους. 
 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Κωνσταντίνος Κυριακίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας