Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Συζήτηση του θέματος περί «αύξησης των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού», στη συνεδρίαση του Δ.Σ Σερβίων - Βελβεντού της 22/5/2017...(Video 85' www.Live-Avles.tv)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα πληρωσουν αυτοι που τους εμπιστευτηκαν κ τους ψηφισαν κ μας κατσικοθηκαν στο σβερκο εδω κ τοσα χρονια κ προκοπη δεν ειδαμε.αι σιχτιρ την κοινωνια τους μεσα..τα δικα τους τα γα...... θα τα πληρωσουμε εμεις..στο Βελβεντο να κανουν τις αυξησεις οχι 1.6 € αλλα 5.

Ανώνυμος είπε...

η μοναδική πρόταση για να πληρωθούν τα χρεοι για την ΔΕΗ και σκουπίδια είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ερετοι να δινονται στη ΔΕΗ και στη διαδυμα γιατί αυτοί είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για αυτό το χάλι και όχι να τα ρίχνουμε στο λαό ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 5.52

Θέλω να σε πληροφορήσω ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν πληρώνεται ούτε για τις συνεδριάσεις, ούτε για την συμμετοχή του σε επιτροπές. Πληρώνονται μόνον όσοι από την παράταξη του δημάρχου κατέχουν θέση (ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, πρόεδρος δ.σ, πρόεδροι νομικών προσώπων).
Η αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο θέμα ψήφισε κατά.

xxguestxx είπε...

Ο δημαρχος ας παει να μαζεψει/ρυθμισει τις οφειλες των πολιτων και μετα να ζητησει την οποια αυξης. Δεν υπαρχουν ποια ικανες δικαιολογιες για την ανικανοτητα, αυτη η κινηση αμεσα θα διμιουργησει θετικες ταμειακες ροες.
Σε δευτερη φαση μπορει να αποφασιστει μια αυξηση των τελων πχ 25% και καθε ετος να υπαρχει μια αυξηση της ταξης 2 η 3% ωστε να επιτευχθει ηπιοτερη προσαρμογη.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ 10 36 αυτούς που λες εννοω απλά δεν το έβαλε στη συνεδρίαση η αντιπολιτευση

Το Προφίλ μας