Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Και λιποθυμία στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού-Απόκριες χωρίς προϋπολογισμό

της Ι.Π. από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Και λιποθυμικό επεισόδιο σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων –Βελβεντού της Τετάρτης από εργαζόμενη –συμβασιούχο του δήμου. Μετά από έντονους διαλόγους η εργαζόμενη έχασε παροδικά τις αισθήσεις της ώσπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνήλθε. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθαρίστρια με σύμβαση στην καθαριότητα του πολιτιστικού κέντρου, η οποία ζητούσε από το δήμο να εξοφληθεί.
Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε και η διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων με το δήμο χωρίς προϋπολογισμό να μην μπορεί να τις ενισχύσει.
Κάτω από αυτή τη νέα συνθήκη οι σύλλογοι καλούνται να λειτουργήσουν εθελοντικά ή να αναζητήσουν χορηγό χτυπώντας ένας-ένας την πόρτα της περιφέρειας. Να τονίσουμε ότι ο δήμος στήριζε οικονομικά τις εκδηλώσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Όσο για το μείζων θέμα της ψήφισης του προϋπολογισμού, αναμένεται να οριστεί συνεδρίαση άμεσα μετά τις τροποποιήσεις της οικονομικής υπηρεσίας. Με τις κοκορομαχίες να συνεχίζονται δίπλα στα γελάκια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και τους δημότες να ανησυχούν. Άραγε υπάρχει ελπίδα να λειτουργήσει ο δήμος; Μάλλον αυτό είναι το ερώτημα τελικά, όπως εκφράστηκε και στη λαϊκή συνέλευση των Σερβίων και όχι αν ψηφιστεί ή όχι ο προϋπολογισμός.
Ι.Π.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΔΗΏΣΕΙΣ! ΚΑΤΙ ΛΕΤΕ ΛΑΘΟΣ Η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποια λιποθυμησε ρε παιδια?δεν καταλαβα

Το Προφίλ μας