Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Σ.ΥΠ.Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης: Κατηγορηματική αντίθεση στην τοποθέτηση και λειτουργία διοδίων στην ΠΕ Κοζάνης στην περιοχή Αλιάκμονα.

Το Δ.Σ. του Σ.ΥΠ.Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην τοποθέτηση και λειτουργία διοδίων στην ΠΕ Κοζάνης στην περιοχή Αλιάκμονα.  

Ήδη λειτουργούν διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης ενώ έχουν χωροθετηθεί να λειτουργήσουν και νέα διόδια στην περιοχή του ποταμού Βενέτικου.

Ταυτόχρονα ο «νέος σταθμός» κόβει τον δήμο Βοίου στην μέση, έναν δήμο ιδιαίτερα μεγάλο σε έκταση.

Σε κάθε περίπτωση οι συμβάσεις των εργολάβων που εκμεταλλεύονται τα διόδια είναι καταχρηστικές εις βάρος του Δημοσίου, κάτι που έχει καταγγελθεί από πλήθος επιστημονικών, πολιτικών και κοινωνικών φορέων.

Με ανυπομονησία αναμένουμε τις αντιδράσεις των βουλευτών του νομού και των στελεχών των κυβερνώντων κομμάτων.
Υπενθυμίζουμε ότι πάμπολλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ταχθεί ανοιχτά και συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των διοδίων και συμμετείχαν ακόμα και σε δράσεις για « ελεύθερες διελεύσεις» στα διόδια Πολυμύλου.
Δεν βρίσκουμε κάποιο λόγο που θα έπρεπε να αλλάξει η στάση τους. Η θέση τους πρέπει να είναι μαζί με όλη την κοινωνία στον αγώνα για την αποτροπή λειτουργίας των διοδίων Αλιάκμονα και την αποιδιωτικοποίηση των άλλων σταθμών διοδίων.
             
           
Διοικητικό Συμβούλιο Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου