Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλειστικό: Μυρίζει…εκλογές στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού: Ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος συμφωνεί και ρίχνει…το μπαλάκι σε ανεξάρτητους και αντιπολίτευση!

από το Kozanimedia.gr
Άρωμα…εκλογών μυρίζει, πλέον, στον πολύπαθο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, μετά την απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου να αποδεχθεί την πρόταση-πρόκληση (στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο) του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Πολυδεύκη Λιάκου για την υποβολή παραίτησης τόσο του ίδιου, όσο και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ήδη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Ζυγούρης έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου και, στη συνέχεια, ενημέρωσε σχετικά τους επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά και τους ανεξάρητους δημοτικούς συμβούλων, η στάση των οποίων αναμένεται, ασφαλώς, ιδιαίτερα καθοριστική.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως για τη διενέργεια νέων εκλογών στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού απαιτείται η παραίτηση όλων των νυν, αλλά και των αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων, κάτι που ουδείς είναι σε θέση να προεξοφλήσει μετά βεβαιότητας, ακόμη και στην περίπτωση που συμφωνήσουν και όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Και, φυσικά, το σενάριο της προσφυγής στις κάλπες προϋποθέτει πως ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος θα επιμείνει στην αποδοχή της πρότασης παραίτησης και δε θα αλλάξει γνώμη στο διάστημα των επόμενων, κρίσιμων ημερών.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Δήμος μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη βρίσκεται ένα…βήμα πιο κοντά σε μια νέα εκλογική διαδικασία, η οποία θα είναι πρωτόγνωρη για τη Δυτική Μακεδονία και, ασφαλώς, θα συγκεντρώσει όχι μόνο τοπικό, αλλά και πανελλαδικό ενδιαφέρον.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βαλει ο ζυγουρης υποψηφιοτητα!!

Ανώνυμος είπε...

Λίγο απίθανο σενάριο να πάμε σε εκλογές... Αλλά αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες εξελίξεις στο δήμο...

Ανώνυμος είπε...

Λίγο απίθανο σενάριο να πάμε σε εκλογές... Αλλά αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες εξελίξεις στο δήμο...

Ανώνυμος είπε...

OYTE 1 ΣΤΟ 10000000 ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΡΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ν ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ζυγούρη εισαι μεγάλη μούχλα! Αν θα πάμε σε εκλογές θα πιάσετε πάτο όλοι η παλιοί εκεί στα Σερβία...θελουμε νέο αίμα για να πάμε το δήμο μπροστά!!!

Ανώνυμος είπε...

<>.
Ποιο μπαλάκι ρε; Τα μπαλάκια του δείχνει σε όλους. Δεν το καταλάβατε ακόμα;
Τους έχει γραμμένους κανονικά.
Δεν βλέπετε τι δηλώνει ο Μιχελάκης της Αποκεντρωμένης; Να βρούμε τρόπο ως το τελος Μαρτίου να ψηφιστεί προϋπολογισμός κλπ κλπ και δεν τον αρπάζει να τον παραπέμψει σε αργία γιατί ολοι οι Δήμοι έκαναν τους προϋπολογισμούς από το Νοέμβριο και αυτός εδώ πηγε Φλεβαρης και ακόμα δεν εκανε τιποτα και τον χαιδευουν ολοι.
Το μπαλάκι.... χα χα χα
Ο Γενικός Γραμματεας της Περιφέρειας τον χαιδευει απαλα και σεις κάνετε αγωνιστικά ρεπορτάζ στα χαρακώματα. χα χα χα
Σκεφτείτε να το έκανε αυτό κανένας Κωνσταντόπουλος. Θα τον είχατε κρεμάσει στο πλατανι στη Ζευγολατιά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μυαλο θελουμε για να παει ο δημος μπροστα οχι αιμα μια χαρα ειναι ο φωτης ο μονος λογικος ισως εκει μεσα...ειδαμε με τα νεα αιματα την καταντια μας

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος λογικός ναι ε;. Ε τώρα έχει βάλει φέσι σε μερικές δεκάδες ανθρώπους που τους έβαλε να δουλέψουν και ποτε δεν πληρώθηκαν αλλά εντάξει μωρέ οι ψήφοι να ερχονται

Το Προφίλ μας