Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση σε δημοσίευμα Αναληθή τα περί παραίτησης του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδεχόμενο παραίτησης του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου θα πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση που μοναδικό στόχο έχει τη δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα περισσότερο.
Ο κ. Κοσματόπουλος έχει τη λαϊκή εντολή από τις εκλογές του 2014 και αυτό που έχει επισημάνει σε προηγούμενες τοποθετήσεις του είναι ότι όσοι δεν ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου και των πολιτών θα πρέπει να παραιτούνται και όχι να βάζουν προσκόμματα στην πορεία του δήμου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι ειπα ξειπα Σακη? Αλλα ελεγες στο δημοτικο συμβουλιο και μαλιστα με στομφο

Ανώνυμος είπε...

Ως συνηθως. Παντα οι αλλοι φταινε και ειναι αυτοι που πρεπει να κανουν ενεργειες. Εγω τα κανω ολα τελεια. Ειμαι αριστος δημαρχακος.
Ολοι καταλαβαινουν πλεον οτι ο ανθρωπος ουτε 30 λεπτα δεν μπορει να κρατησει το λογο του.

Ανώνυμος είπε...

Θα, καμμένη γη, νωπή εντολή ..... 50 χρόνια στην Ελλάδα αυτοδιοικητικά ή εθνικά ..... ψήφος = λευκή επιταγή ..... κάνε δημοψήφισμα ρε δήμαρχε να δεις τι θα παρέα ..... άμα έχεις κότσια να χάσεις το μηνιάτικο, το μηνιάτικο των ειδικών συμβούλων να πληρώσεις τα νερά και ο,τι άλλο

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ανηψια , η ανηψια να κερδιζει και ολοι οι αλλοι αντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Τελείωσε το παραμύθι, ο κόσμος σιχαθηκε και δεν θα συγχωρήσει όσους δώσουν ανάσα ζωής σε αυτή την ξεφτιλα. . Εκλογές αλλιως παρατηρητήριο να λειτουργησει στοιχειωδώς ο δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Δήμαρχε αν σου παραιτηθούν οι βελβενοί ποιος θα μπει στη θεση τους; Αφού δεν έχεις άλλους αναπληρωματικούς. Εκεί 6 στους 6 δεν πήρες;. Το ίδιο συμβαινει και σε άλλα χωριά. Αρα δεν ισχυει τιποτα απο οσα απειλεις εδω. Τα λες μονο για τις εντυπωσεις. Άντε στρώσε τον κωλο σου και δουλεψε που το έχεις κανει παραθεριστικό κέντρο το Δημαρχειο. Πας μόνο για μια βόλτα και μετά τσίπουρα με τον Κοκκινιδη στα καφενεια. Δεν σε φταιγει κανενας. Κάτσε να δουλεψεις. Τεμπελχανά.

Ανώνυμος είπε...

Φτουυυ τζαμπα χαρηκαμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος πρέπει να μείνει μέχρι τέλους. Ίσως έτσι πάρουμε στα Σοβαρά τους Βελβεντινούς και τους αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ai-vreS

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε να μείνεις μέχρι τέλους. Αλλά να αλλάξεις τροπάριο. Κάνε αλλαγές προσώπων. Βάλε καινουργιους σε όλα τα πόστα. Άλλαξε και στεκια καφενεια μπαρ ταβερνες κλπ. Να γίνεις αγνώριστος. Οι αποκριές είναι μια καλή ευκαιρία για σένα να κανεις τις αλλαγες και αν κυκλοφορήσεις στους φανούς να δεις την αγαπη του κόσμου.
Μουσταλευριά ρευστή κυκλοφορεί φίλοι του αιβρες;

Το Προφίλ μας