Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

15+1 λόγοι για να πας στην Κοζάνη! Αφιέρωμα του περιοδικού Travellers Icons - Φεβρουάριος 2017

Ένας τόπος ιδιαίτερος θα µπορούσε να χαρακτηριστεί η Κοζάνη και ένα µωσαϊκό ανθρώπων, εναλλαγών και αντιθέσεων, τα οποία συνθέτουν έναν ενδιαφέροντα τουριστικό προορισµό για κάθε επισκέπτη που θέλει να εξερευνήσει τη δυτική Μακεδονία!
Από την Κατερίνα Φωτοπούλου (kfotopoulou@dousiscom.gr), Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Δήμος Κοζάνης 
Με διαδροµή από τους προϊστορικούς έως τους ελληνιστικούς και ρωµαϊκούς χρόνους και τον νεοελληνικό διαφωτισµό, έχει να επιδείξει αξιόλογα ευρήµατα, µνηµεία και πρόσωπα. Η γεωλογία της περιοχής βοήθησε την ανάπτυξη φυσικών σχηµατισµών και σηµαντικών οικοσυστηµάτων, ενώ η βιοµηχανία της ηλεκτροπαραγωγής διαµόρφωσε ένα ξεχωριστό ανθρωπογενές περιβάλλον.
Ο δήµος Κοζάνης, γεµάτος ενέργεια, µας αποκαλύπτει µία ταξιδιωτική επιλογή για όσους αγαπούν το πάντρεµα διαφορετικών στοιχείων. Ακολουθήστε µας σε ένα… µοναδικό οδοιπορικό και ανακαλύψτε µαζί µας όσα όλα πρέπει να γνωρίσετε…

.


Πηγή: Icons Travellers, Φεβρουάριος 2017
 Διαβάστε στο περιοδικό το μεγάλο αφιέρωμα για την Κοζάνη!

Δείτε τη συνέχεια εδώ 

1 σχόλιο:

  1. Τέλος οι τρομπέτες και τα χάλκινα από την Κοζάνη από ότι βλέπουμε η Κοζάνη είναι πλέον ποντιακές λίρες και νταούλια. Ζήτω ο Πόντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου