Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Για να μην σφαχτούμε μεταξύ μας...

Ορισμένες παρακλήσεις προς τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτής της χώρας, λίγο πριν πάμε όλοι ομαδικώς στο μουρλάδικο.
Λατρεμένε μου Αντώνη.
-Σταμάτα να ξαμολάς τα μαντρόσκυλά σου (Λαζαρίδης και σία) προκειμένου να μας πείσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εκτός συνταγματικού τόξου και ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχεις (και έχω) αγεφύρωτες πολιτικές διαφορές και του καταλογίζεις (και του καταλογίζω) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ευθύνες για το σημερινό κλίμα, αλλά δολοφονική, νεοναζιστική συμμορία με μιλιταριστική δομή και υποκοσμική δράση ΔΕΝ είναι. Ο Δραγασάκης δεν είναι Κασιδιάρης ρε αδερφέ, πως να το κάνουμε;

-Σταμάτα να αντιμετωπίζεις αμήχανα και φοβικά μια δράκα φονιάδων του
κοινού ποινικού δικαίου απλώς και μόνο διότι θες πίσω στο κομματικό μαντρί τους οπαδούς της. Ξέρεις κάτι Αντώνη; Ένα μεγάλο τμήμα αυτών των οπαδών το είχες χασει πριν το κερδίσει η μιχαλολιακική συμμορία. Ήταν το τμήμα που έδινε ποσοστά 5-6% στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, έχοντας αποφασίσει ότι η ΝΔ είναι πολύ αριστερή για τα γούστα του. Κοίτα να κερδίσεις όσους περισσότερους μπορείς όχι δια του χαϊδέματος, αλλά δια της ευθείας ιδεολογικής σύγκρουσης. Εσείς είστε δεξιοί αστοί ρε Αντώνη. Τι σκατά δουλειά μπορεί να έχετε με εθνικοσοσιαλιστές; Τσάκισε την ΧΑ σε ιδεολογικό επίπεδο και δείξε στον κόσμο σου το ιδεολογικό χάος που χωρίζει το κόμμα σου από αυτή.

Λατρεμένε μου Αλέξη.

-Βρες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κουράγιο να κάνεις το αυτονόητο: καταδίκασε αυτή την πουτάνα την βία από όπου κι αν προέρχεται. Κόψε τις τρίχες ότι "βία είναι τα μνημόνια", βρες τη δύναμη να καταδικάσεις καθαρά και ξάστερα δημόσιες προτροπές πολιτικών εταίρων σου για λιντσάρισμα αιρετών αρχόντων, πάψε να χαϊδεύεις αυτιά συμμοριών (πχ παρολίγο δολοφόνων στις Σκουριές) και συνειδητοποίησε ρε μεγάλε επιτέλους ότι στην κοινοβουλευτική δημοκρατία οι κυβερνήσεις δεν πεφτουν στο πεζοδρόμιο, αλλά στην κάλπη. Δεν σου ζητάω να γίνεις ούτε μνημονιακός, ούτε να σταματήσεις τον λαϊκισμό και την υποσχεσιολογία. Ορισμένα θεμελιώδη πράγματα σου ζητώ, απαραίτητα για να μην καταλήξουμε να σφαχτούμε μεταξύ μας.

-Μάζεψε κι εσύ τα μαντρόσκυλά σου που μιλάνε από το πρωί ως το βραδυ για χούντες, πραξικοπήματα, γουναράδικα και πάψε να προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός, φασίστας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ή ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του καπιταλισμού και λοιπές σαχλαμάρες. Συνειδητοποίησε σε παρακαλώ πολύ ότι δεν είναι όλα μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Βρες τη δύναμη να κάνεις ορισμένες βασικές υπερβάσεις, αναγκαίες για αυτό που σου είπα πρίν: να μην σφαχτούμε μεταξύ μας.

Αν αμφότεροι καταφέρετε να κάνετε αυτά τότε υπάρχει ελπίς. Αν όχι είστε άξιοι της μοίρας σας. Κι εσείς και όσοι σας στηρίζουν.

Π.Κ.-παρατηρητήριο δηλώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας