Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μ.Π.Σ. Ροδίτη (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία είχαν και οι φετινές 3ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μ.Π.Σ. Ροδίτη Κοζάνης. Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013  "Τα Παιδιά από την Πάτρα" ο Χρήστος Παπαδόπουλος, η Ιωάννα Νικολάου και ο Κώστας Αγέρης  μας χάρισαν ένα λαϊκοποντιακό γλέντι μέχρι πρωϊας. Το Σάββατο 24 Αυγούστου  «Ποντιακή βραδιά» με τον Στάθη Νικολαίδη, την Πέλα Νικολαϊδου , τον Γιώργο Ατματζίδη και τον Κώστα Ζώη οι πόντιοι και μη απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ και χόρεψαν στους ποντιακούς ρυθμούς της λύρας και του νταουλιού.

Την  Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 «Γιορτή Κρασιού» έγινε  Μουσικοχορευτικό ταξίδι στον αλησμόνητο Πόντο με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Μ.Π.Σ. Ροδίτη και της Θρακικής Εστίας Πτολεμαϊδας. Επιμέλεια -παρουσίαση Σπύρος Αφεντουλίδης.




Η βραδιά συνεχίστηκε με λαικοποντιακό πρόγραμμα με τους Γιάννη Βελισάρη στη λύρα, Αγάπη Τσαϊδου στο τραγούδι, Παντζούρη Ακη λύρα –τραγούδι, Παντζούρη Δημήτριο νταούλι, Λαζαρίδη Παύλο λύρα, Μεϊχανετζίδη Στέφανο νταούλι.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους, μέλη, χορηγούς και τον απλό κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας και μας τίμησε με την παρουσία του.

Κούλα Κυριακίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας