Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Ελευθερίου με τίτλο: Το 5ο Θέμα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Ελευθερίου με τίτλο: 

"Το 5ο Θέμα"

 που θα γίνει στα Σέρβια 

το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. 
 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι παράλληλη εκδήλωση στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης?....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ την βλέπω κάθετη την εκδήλωση αλλά όχι στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης αλλά στα πλαίσια της ζωοπανήγυρης για να λάβουν μέρος κάτι ζώα σαν και σένα ανώνυμε 4:34μμ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:49 ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΖΩΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.

Γ. είπε...

Για τους παραπανω σχολιαστες θα πω μονο αυτο: "δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενη αχυρωνα". Βιβλιο παρουσιαζει ο ανθρωπος και μαλιστα το προσφερει δωρεαν!! τι προβλημα εχετε; Παρ' ολες τις διαφωνιες που μπορει να εχω με τον κ. Ελευθεριου σε αλλους τομεις.... εδω το μονο που μπορω να του πω ειναι συγχαρητηρια και παντα τετοια!

Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΙΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΥΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:59

Ανώνυμος είπε...

Yπάρχουν πολλοί εθελόκακοι εδώ μέσα.Πως να πάει ο τόπος μπροστά με τέτοια λαμόγια;Bρε πανηγυρτζήδες του κερατά είστε ο ορισμός του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".Βρε στρωθείτε στην δουλειά όπως ο δάσκαλος και αφήστε τον καναπέ και τα πικρόχολα σχόλια.
Προς ai-vres:Oι σχολιαστές δείχνουν και το επίπεδο του blog σας;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι σχολιαστές εδώ δόξα το Θεό έχουμε δουλειές να κάνουμε αλλά όπως είπε και πιο πάνω ο Γ είμαστε γαϊδαροι.Όπως ξέρετε αυτά τα όντα έχουν πολλή υπομονή αλλά και αυτά κάποτε ξεσπούν.Ε λοιπόν έτσι και εμείς δεν ανεχόμαστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι να προβάλλονται στα Σέρβια και δεν έχουμε άλλο όπλο από το να γράφουμε παρατηρήσεις προκειμένου να αγαπήσουμε τα Σέρβια για αυτό που θα γίνουν και όχι για αυτό που κατάντησαν να είναι από αυτούς που ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Χρήστο. Τέτοιους πολιτικούς άνδρες θέλει ο τόπος!

Το Προφίλ μας