Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΟΣ ο αγώνας ΤΙΤΑΝ Σερβίων-ΑΠΟΛΛΩΝ Ακρινής 0-4! ( 2 Video 90' Live-Avles.tv)



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλα συγχαρητηρια σε αυτη την ομαδα και στον προπονητη μας που κρατησαν το σκορ σε χαμηλα επιπεδα.Και λιγα ητανε!
Τι να σας πω..
Κριμα!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε μπορείς να κανεις εσύ τον προπονητή, τον παίχτη και τον πρόεδρο μαζί. μαζί με τα λεφτΆ που θα δώσεις ( γιατί είσαι μεγάλος μάγκας) ,μπορείς να παίζεις και να κοουτσαρεις ταυτόχρονα. Γιατί είπαμε...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ...ΑΝΩΝΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ δεν εισαι ανονυμος ? τιταν εδω εδω στο β τοπικο

RafaServia είπε...

Δεν πάτε στο διάολο η ομάδα δεν πέφτει. Μόνο πόλεμο κάνετε από πέρυσι, σας κακοφαίνεται που είναι πάρεδρος ο Κυριακίδης ή που βρέθηκε ένας ηλίθιος που κρατάει την ομάδα, γιατί πέρυσι που ήταν εκλογές δεν εμφανίστηκε ούτε ένας άλλο γκρουπ πάνω 5-6 άτομα? Τώρα εμφανιζόσαστε πιο συχνά από το χορτάρι μεγάλο παράγοντες του χώρου της βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ;
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ)
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ !!!!!
ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΓΝΩΣΗ,ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ RAFASERVIA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !!!!

RafaServia είπε...

Φίλε οργάνωση, σοβαρότητα, σχεδιασμός, θέληση, φιλότιμο υπάρχουν άλλα δεν θέλεις να τα δεις. Όσο για την υποτιθεμένη κατάντια δεν θα μιλήσει κανένας για την ομάδα από τα προηγούμενα χρονιά, το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα. Αγωνιστικά φταίει η διάλυση της αναγέννησης που παιδιά από της ακαδημίες πηγαίναν στην ομάδα 1-2 χρονιά ψηνόντουσαν και μετά στον ΤΙΤΑΝ δεν υπάρχει μεταβατική περίοδο για τα 15-16 χρονα. Προτιμώ η ομάδα να δεινοπάθηση για δυο με τρία ίσως 4 χρονιά πάρα να χρεώνετε τα μαλλιοκέφαλα για αυτήν εποχή με ανούσια χρήματα ενώ από τα ίδια χρήματα σιγά σιγά να δυναμώσεις ακόμα περρισοτερο την καταπληκτική δουλειά που γίνετε στης ακαδημίες. Μεγάλη υπόθεση θα είναι και η ολοκληρώσει του κλειστού για όλες της ομάδες από το ποδόσφαιρο, στίβο μέχρι φυσικά το μπάσκετ ίσως βόλεϋ. Τελικός τσαπατσουλιά δεν πέφτει μόνο αν είσαι μεγαλοεπηχηρματιας της περιοχής και 100ρικα ρέουν άφθονα στης τσέπες σου και θέλεις μισθοφόρους ποδοσφαιριστές με μηνιάτικα συνολικό μπάτζετ 120 χιλιάδες για την πλάκα. Μάλλον κατάλαβες ότι δεν εξυπηρετώ καταστάσεις απλός σου λέω την ωμή αλήθεια. Όσο για τον Ντεμο και κάθε Ντεμο μέχρι φέτος δεν είναι υποχρεωμένος να έχει πτυχίο, απλός στο λέω φιλικά για να μην βγάλεις αιμορροΐδες από το πολύ ζόρι ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ . ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΔΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ . ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΙΤΑΝΙΣΤΕΣ . ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΟΩ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΕΝΟΩ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μια αναλυτική ανάρτηση του περσινού ισολογισμού της περιόδου 2012-2013 πότε θα έχουμε ρε παιδιά . Αυτή θα είναι η καλύτερη σας απάντηση σε όλους

RafaServia είπε...

Πες ονομαστικά τους "συμφεροντολογους" που ασελγούν στην ομάδα, αφού "ανωνύμως" είσαι τι φοβάσαι? Απλώς δεν έχεις το κύρος να πας μπροστά τους (ΔΣ) και να το πεις ξεκάθαρα την άποψη σου. Αν θεωρείς προσωπικά ή γενικά συμφέροντα ασχολούνται, είναι σαν λες το να μην υπάρχει η ομάδα σε αυτή δύσκολη περίοδο. Απλώς τότε σταμάτα να απασχολείς τον ΤΙΤΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ RAFASERVIA...
ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Ο ΝΤΕΜΟΣ )ΤΗΣ Α'ΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ....ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΑΤΟΠΗ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ'ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι πιστεύω

Ανώνυμος είπε...

re ti ginetai otan xanei kapios thn koytala .. akoma kai me ta paidia toy shmvoylioy ta valan me megales skopimothtes ... re xamenoi oi perisoterh anergoi einai ...ala pali oi megaloi synomosiologoi ths vrhkan ths skopimothtes ...

RafaServia είπε...

Φίλε για το ερώτημα που εθεσες έχεις δίκιο οι σωστοί στης σωστές θέσεις. Άλλα συμπίπτει με την λογική της πολίτικης να αυτούς ξέρουμε αυτούς ψηφίζουμε, ενώ νέοι στον χώρο είναι χαμένοι από χέρι. Αντί να δοκιμάσουμε νέα άτομα σε μια συντηρητική κοινωνία με νέες ιδέες και απόψεις, εμείς καταφέρνουμε να τους αποθαρρύνουμε.Ε Λοιπόν είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ RAFASERVIA
ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.....ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΝΕΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ Κ'ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ'ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΖΗΜΙΑ.

RafaServia είπε...

Την προπονητική κάθε προπονητική την αποκτάς δεν γεννιέσαι προπονητής άλλα μέρα με την μέρα την μαθαίνεις. Τότε αλλιώς απλώς συγκαταλεγομαστε στους 11εκ προπονητές που είμαστε στην Ελλάδα, όπως είπε ο Tρινκιερι.

Το Προφίλ μας