Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ΚΕΠ Λιβαδερού

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
    Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού, κατόπιν επικοινωνίας με το ΑΣΕΠ, ανακοινώνει την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κωδικός ΚΕΠ: 912) που εδρεύει στο Λιβαδερό, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών»  συνολικής διάρκειας έως 12 μήνες για την ειδικότητες που αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα:
 Κωδικός Απασχόλησης
Τόπος Εκτέλεσης
Ειδικότητα  Διάρκεια Σύμβασης Αριθμός ατόμων
 101  Λιβαδερό  ΔΕ Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών
 12 μήνες
1
 
    Οι ενδιαφερομένοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο ΚΕΠ Σερβίων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού - Διονυσίου Σολωμού 7, Τ.Κ. 50500, Σέρβια - Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24643 50200.
Σημείωση: Όσοι έχουν ήδη υποβάλλει αιτήσεις δεν χρειάζεται να ξαναυποβάλλουν
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ pdf
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΔΩ pdf
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ Η/Υ ΕΔΩ  pdf
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΩ pdf

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο σήμερα, παράπλευρα τοποθέτησες και την στήλη ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...Κάθε τόσο, ολο και κάτι σκέφτεστε για αλλαγή. Κάτι είναι και αυτό.
Α, και λίγες αναρτησεις τελευταία.
Γιατί?
Επεσε τεμπελιά,ε!
Τυχαίο, δεν νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Aπο την στήλη Δημοφιλείς Αναρτήσεις, φαίνεται οτι δημοφιλείς είναι οι αναρτήσεις, που είχαν σχέση με τον πρώην δήμαρχο Κοκολιό.Ολες οι αναρτήσεις με τον Κοκολιό, είχαν φοβερή συμμετοχή στα σχόλια και αυτό οφείλεται στην καταδιωκτική μανία, που είχατε -αιβρές- εναντίον του.
Δεν σας προβληματίζει οτι πέρα απο οσα λέγατε εναντίον του, ο πρώην δήμαρχος δεν τιμωρήθηκε ποτέ για οσα...καταγγέλνατε και μάλιστα ο Κοκολιός, πίνει καθημερινά τα τσιπουράκια του στην Κεντρική Πλατεία στα Σέρβια...
Μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση για αυτό?

Το Προφίλ μας