Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το ξέρατε ότι....

……σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν……… 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000…ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το “ταλέντο” Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα “παράπλευρα έσοδα” όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για …μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον “φίλο” του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων… τον πιστεύεις…
asimonis.wordpress.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς πιστεύετε τον Γιωργάκη και τον Πάγκαλο (με σως γιαουρτιού). Τί μιλάτε?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?

Θανάσης Καλλιανιώτης είπε...

Προφανώς πληρώνει και τους συνεργάτες του από αυτά τα λεφτά. Το αξίζει. Προσπαθεί κι ο κόπος του φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

και οι δυο σας που πιστευεται στους "αριστερους" τι καταλαβατε;;;Να τα αποτελεσματα.Πληρης διαλυση των παντων στην χωρα.Σε πολιτικο , οικονομικο , κοινωνικο ,εθνικο επιπεδο. υστερα απο τοσα χρονια επικρατησης στην πατριδα μας της αριστερης ιδεολογιας.Αυτα παθαινει ο λαος που ξεχναει και απομακρυνεται απο τις πατριωτικες αξιες , αξιες που κρατησαν αυτον τον λαο να μεινει ζωντανος στο διαβα των αιωνων , παρολες τις μπορες και τα χτυπηματα που δεχτηκε απο "φιλους" και εχθρους!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν τα παιρνει απο σενα κι απο μενα,απο ενα ζαμπλουτο ιδιωτικο καναλι τα παιρνει...αυτη η κατινια θα μας φαει..η ελληνικη μιζερια στο μεγαλειο της.εσυ τι θα εκανες στη θεση του?θα ελεγες "οχι ρε παιδια αφηστε,μη με πληρωνετε,θα κανω το μ... δωρεαν.βγαλτε εσεις τα εκατομμυρια και κρατηστε τα"

Το Προφίλ μας