Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο Θάνος Ανεστόπουλος το Σάββατο 19 Μαρτίου- Μανδρακούκος, στην Πτολεμαϊδα

Ο Θάνος Ανεστόπουλος ταξιδεύει παρέα με την κιθάρα και τα σχέδια του..για να συναντήσει τους φίλους του, παλιούς και νέους στην Β.Ελλάδα.

Σάββατο 19 Μαρτίου- Μανδρακούκος, Πτολεμαϊδα
Παρασκευή 25 Μαρτίου- Playground, Βόλος
Σάββατο 26 Μαρτίου- Bar 11, Καρδίτσα
Και αναμένονται να προστεθούν και μερικές επιπλέον ημερομηνίες…
 Ο Θάνος Ανεστόπουλος ο ιδρυτής των Διάφανων Κρίνων, ενός από των μεγαλυτέρων συγκροτημάτων της ελληνόφωνης Rock σκηνής ,ως στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής για είκοσι συναπτά έτη διαμορφώνει και δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος τραγουδοποιίας και αφήνει ένα καθαρά προσωπικό στίγμα που συστατικά του είναι η επικοινωνία και η αμεσότητα, η αυθεντική Rock ματιά του, η εναλλαγή συναισθημάτων, η κατάνυξη από τον συνδυασμό ποίησης και λυρισμού, η μαγευτική χροιά της φωνής του.
Η αγάπη του για την ποίηση τον ώθησε στην μελοποίηση ποιημάτων μεγάλων ξένων και ελλήνων ποιητών. Ποιήματα που τα συναντάμε σε όλη την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Μια δισκογραφία που ξεκίνησε από το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2008 .
Έξι δίσκοι και πολλές συμμετοχές σε tribute αφιερώματα και συλλογές, που απόσπασαν τις καλύτερες κριτικές .
Ο Θάνος Ανεστόπουλος συμμετείχε σε πολλές συναυλίες κοινωφελούς χαρακτήρα.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών έπαιξε μέσα στις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα
Στο ιστορικό του συγκαταλέγονται η αγάπη του για το θέατρο -έγραψε μουσική για το θεατρικό Δεσποινίς Τζούλια του Στρίνμπεργκ  για το θεατρικό ‘Σ αγαπώ και μου λύπης’ και πρόσφατα τραγούδι του συμπεριλήφθηκε στο ‘Δον Ζουάν’ του Εθνικού Θεάτρου κ.α.
Τραγούδια του έχουν συμπεριληφθεί και σε πολλές ταινίες μικρού μήκους.
Αξιοσημείωτη ήταν και η επιμέλεια που είχε για την κυκλοφορία του βιβλίου –Ο Γύρος Της Μέρας Σε Ογδόντα Κόσμους συνοδευόμενο από CD.
Μια πρωτότυπη μοναδική για τα εκδοτικά δεδομένα πράξη διανθισμένη από τα προσωπικά του ζωγραφικά σχέδια.
Σχέδια που παρουσιάζονται πάντα πλέον σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση δίνοντας την ευκαιρία εικονοποίησης των στίχων του.
Ο Θάνος Ανεστόπουλος ένας αυθεντικός Rock τροβαδούρος και τραγουδοποιός με συνθέσεις και στίχους που τραγούδησαν και τραγουδά η καινούρια γενιά αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της μουσικής σκηνής του τώρα, με φρέσκες προτάσεις ,που φτάνουν να αγγίζουν τον χώρο της ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας