Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σεραφείμ: "Ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα με τον Καστανίδη"!

Με τη φράση "Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη", ο κ. Σεραφείμ εξαπολύει επίθεση στον υπουργό δικαιοσύνης , για την ανάρτηση στο διαδύκτιο του προς δημόσια διαβούλευση σχεδίου Νόμου...

"Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου".

Την οργή του ιεράρχη προκάλεσε το άρθρο 3 όπου επεκτείνει τη προστασία του Νόμου και σε ομάδες η πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση την φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική η εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
Με ανακοίνωση του ο μητροπολίτης Πειραιώς μεταξύ άλλων επισημαίνει :


Σχόλιο ai-vreS : Aαα ρεε βοϊδόπ@@@@@  που χρειάζεται.


"Όπως καλώς γνωρίζομε από την επιστήμη της εγκληματολογίας εν σχέσει προς το γενετήσιο ένστικτο υφίστανται δυστυχώς στην πεσμένη ανθρώπινη φύση εκτρωματικές ψυχοσωματικές εκπτώσεις, όπως η παιδοφιλία, η ομοφυλοφιλία, η νεκρολαγνεία και άλλες αποκρουστικές εκδηλώσεις ιδιαζόντως ειδεχθείς, που ευτελίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και χωματοποιούν την αθάνατον ψυχήν του. Είναι επομένως λογικό, δίκαιο, ηθικό να περιβάλλεται με πολιτειακό κύρος υπό το πρόσχημα της καταπολεμήσεως εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μια τέτοιου είδους εκτροπή της ανθρώπινης προσωπικότητος, επειδή το διατάσσουν οι γνωστοί διεθνείς κύκλοι που επιχειρούν την σαπροποίηση και αποδόμηση της ανθρώπινης κοινωνίας, ευτελίζοντας το τιμιώτατο ανθρώπινο πρόσωπο, που μόνο στην εκδίπλωση της υγιούς σεξουαλικότητός του μπορεί να ανεύρει την πληρότητα, την ελευθερία του και την αξιοπρέπειά του, στους οποίους διεθνείς κύκλους κλίνει ευλαβικά το γόνυ, όπως αποδεικνύεται, η σημερινή Κυβέρνηση;"

Ο Ιεράρχης εκφράζει ανοικτά την αμφισβήτηση του αν η "Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει την εξουσιοδότηση από το εκλογικό σώμα να καταλύει τον αιώνιο και άφθιτο Νόμο του Δημιουργού του ανθρωπίνου προσώπου και να πριμοδοτή την παραφθορά της ανθρώπινης οντολογίας;"

Και ο μητροπολίτης Σεραφείμ κλείνει με "ανάθεμα" προς τον κ. Καστανίδη:

"Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη. Και επειδή εκ των έργων του αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύει στην κρίση του αιωνίου Θεού δημοσία του λέγω ότι θα θυμηθεί «σύντομα» τον ταπεινό μου λόγο όταν αναποδράστως, έκων άκων, όπως κάθε άνθρωπος, θα βρεθεί ενωπιόν Του αλλά θα είναι πολύ αργά γι’ αυτόν".
http://eglimatikotita.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός είναι πολυ σοβαρή υπόθεση για να τον αφήσουμε στις αξυριστες θεουσσες.
Κώστας ΚΝ

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι , εσεις που βγαζετε σπυρακια οταν καποιος ιεραρχης της εκκλησιας σηκωνει κεφαλι στην Νεα Ταξη Πραγματων (που δυστυχως αρκετοι απο σας υπηρετητε) , η ειστε βαθια πορωμενοι , η ειστε βαθια νυχτωμενοι!!!Πριν κανετε το οποιοδηποτε σχολειο , γνωριζετε το επιμαχο νομοσχεδιο???Μελετηστε το καλα , και μετα σχολιαστε.Ενδεικτικα αναφερω δυο σημεια που αξιζουν προσοχης:ποινικοποιητε ακομα και το....συναισθημα της ξενοφοβιας και δευτερον , πανω σ'αυτο ειδικα που αναφερεται ο Μητροπολιτης κ.κ. Σεραφειμ ειναι το οτι τιμωρειτε με ποινη φυλακισης απο 6 εως 12 μηνες και με χρηματικο προστιμο απο 1000 εως 5000 ευρω , οποιος Ελλην πολιτης τολμησει να χαρακτηρισει τον παιδοφιλο....παιδοφιλο , τον βιαστη...βιαστη , τον κυναιδο...κυναιδο.Αν σας ενοχλει , αυτο που εννοει και ο κ.κ. Σεραφειμ , να λεγωντε τα πραματα με το ονομα τους , δικαιωμα σας.Ειστε η μοιοψηφια του Ελληνικου Λαου.Εμεις δεν θελουμε η κοινωνια μας να γεμισει με παιδοφιλους , βιαστες και κυναιδους!!!!

ai-vreS είπε...

Σε λίγο θα μας πείς και τεντυμπόυδες και θα μας κουρέψεις με την ψιλή περιφέροντάς μας στο κέντρο της πόλης να μας πετάν γιαούρτια, 12.57.
Παιδόφιλοι, βιαστές και ... κύναιδοι (άκου κύναιδοι, πού την ξέθαψες αυτή τη λέξη από τη δεκαετία του '50;) υπάρχουν δυστυχώς και στις τάξεις της εκκλησίας φίλτατε. Όχι μόνο στην "κοσμική" κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ντρέπομαι για το ότι ζω και αναπνέω με έναν ιεράρχη που τον βλέπουν τα παιδιά και φοβούνται με τα τεράστια και απεριποίητα γένια του.Ξέρει πολύ καλά ότι μέσα στην Ιεραρχία κάποιους τους φωνάζουν Χαιδευτικά με γυναικεία ονόματα Κριμα Αγιε Δέσποτα κρίμα και ντροπή

ai-vreS είπε...

Προς αγάμητο που μας βρίζει: ευτυχώς έχουμε όλοι μας χιούμορ και είμαστε οπαδοί της ρήσης του Κλιντ Ίστγουντ - περί απόψεων.
Αναρωτιόμαστε όμως τι κάνει ένας μπρουτάλ & ρουστίκ τύπος σ' ένα κουλτουριάρικο ιστολόγιο σαν αυτό... χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

Blogtzi mou, esi exi to maxeri exis kai to karpouzi, den mas les ti diladi se lei kai se vrizi enas agnostos? gia na katalavenoume kai oi ipolipi ti lete

Ανώνυμος είπε...

Αναθεμα!!!
Οπως λεμε Χριστιανικα, αμα σε ραπισουν στο ενα μαγουλο γυρνα και το αλλο ,,ε καμια απολυτως σχεση!!!
Η παιδοφιλια και ο βιασμος σαφως ειναι κατακριτεα,,αλλα οι ομοφιλοφιλοι ειναι ενηλικοι ανθρωποι και εκφραζονται οπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!
Καιεφοσον αυτη η ερωτικη συμπεριφορα τους εκφραζει δεν εχει κανεις το δικαιωμα να τους κρινει!!!
Και ιδιως ο μουλα Ομαρ Σεραφειμ που σκουζει και αντιδρα ταχα μου ( ναι ταχα μου )για την ομοφιλοφιλια ενω ,,,ποιος μου λεει εμενα οτι δεν κανει οτι κανουν κι αλλοι ρασσοφοροι ( αρσενοκοιτια λεγεται )!!!
Αλλα μαλον θα του διεφυγε του ,,αγιου αυτου ανθρωπου το ,,,,Μην Κρινεις για να μην κριθεις!!!!
ΑΑΑΑΑΑ και κατι αλλο !! στην παρεα μας οσοι ειμαστε Straight και εχουμε και γκομενα ,,,δεν εχουμε κανενα προβλημα με τους GAY !!
Απεναντιας το προβλημα το εχει ,,,ενας Αντρακλας που ποτε δεν τον εχω δει με γυναικα ,,και μας τα πρειζει διαρκως οτιδεν γουσταρει τους Που@$#ς!!!
Οτι και ο Σεραφειμ !!!

Το Προφίλ μας