Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Παύλος Αλτίνης: Κατηγορεί τον πρωθυπουργό για παράβαση καθήκοντος

από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μήνυση κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν κίνησε τη διαδικασία συντηρητικής κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατέθεσε χθες στην εισαγγελία Φλώρινας ο δικηγόρος, περιφερειακός σύμβουλος και τέως νομάρχης Φλώρινας Παύλος Αλτίνης.
Στη μήνυσή του επικαλείται δημοσιεύματα του ελληνικού και ξένου Τύπου σχετικά με τον πρώην υπουργό και ισχυρίζεται πως ο πρωθυπουργός, με το να μην έχει κινήσει τη διαδικασία συντηρητικής κατάσχεσης εναντίον του, έχει ζημιώσει τη χώρα και τους Έλληνες διότι:

- Κινδυνεύει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ματαιώσεως ικανοποίησης πιθανών αξιώσεων του ελληνικού δημοσίου κατά του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα ξέρει να χρησιμοποιεί τις υπεράκτιες εταιρείες.
- Δείχνει ότι δεν εφαρμόζει το σύνταγμα και τους νόμους και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τον μέσο πολίτη, κάτι που εκδηλώνεται με το κίνημα «δεν πληρώνω».
Ακόμη, ισχυρίζεται πως ο πρωθυπουργός με την «ατιμωρησία» δυσφημεί την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες στις διεθνείς σχέσεις, όπου εμφανίζονται ως διεφθαρμένοι, με αποτέλεσμα να καθίσταται απείρως δυσκολότερη η διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων, μεταξύ των οποίων και η εξασφάλιση αγορών για τα προϊόντα μας, αλλά και χαμηλότοκων δανείων για χρηματοδότηση του εθνικού μας χρέους.
Μάλιστα με τη μήνυσή του δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική ικανοποίηση ποσού 1 ευρώ με επιφύλαξη για υποστήριξη της κατηγορίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti kanei o treliaris???

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ....

Ανώνυμος είπε...

8a toy taraksi ta paparia.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

E LIPON DEN TO PERIMENA NA EINAI H GREMATEZOUMENI TOSO MALAKES ELEGA KSEROUN PENTE GRAMATA KATI KANI MA TOSO POLI MALAKES DEN PERIMENA APO AFTOUS H ELADA EXI PA8I TOSA POLA APO TETIA KA8ARMATA:

Το Προφίλ μας