Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Φωτογραφίες και video από την επίσκεψη του Φίλιππου Σαχινίδη στα Σέρβια

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Φίλιππου Σαχινίδη στα Σέρβια

(Φωτογραφίες του live-Ayles)










4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με επίκεντρο την νεολαία τα Σέρβια πηγαίνουν μπροστά ?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κοπέλα μου να αγιάσει το χέρι σου ! στο βάθος κοιτάξτε καλά τα δάχτυλα στο πρόσωπο .... χαχαχαχαχαχαχα

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι ιερή κοινωνική κατάκτηση, ποτισμένη με βάσανα, ιδρώτα, αίμα και κυρίως με την ελπίδα. Κατακτήθηκε με αυτοθυσία, από ανθρώπους που αγωνίστηκαν, όχι για τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως για τους επόμενους μετά από αυτούς. Αυτό και μόνο της προσδίδει υπέρτερη ηθική αξία.

Διαμαρτυρία που προσβάλει και ενέχει χυδαιότητα λοιπόν, δεν είναι διαμαρτυρία, δεν έχει ηθική βαρύτητα, είναι καμένος σπόρος σε άγονο χωράφι. Η διαμαρτυρία δε γίνεται στα μουλωχτά σφυρίζοντας κλέφτικα.

Γίνεται φωναχτά, με θάρρος και προτείνει πάντα μία λύση, αφού πρώτα περιγράφει με σαφήνεια το πρόβλημα.

Είναι ειρωνεία να σηκώνεις σήμερα το μεσαίο δάχτυλο σε μια γενιά ανθρώπων που αν δεν υπήρχαν, δε θα μπορούσες ούτε και αυτό να κάνεις.

Αγανάκτηση που δε μπορεί να εκφραστεί με σοβαρότητα, δε θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί και ποτέ με σοβαρότητα. Κατά τα άλλα δίνουμε και συγχαρητήρια στον αφορισμό. Μετά απορούμε για τη στασιμότητα.


Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αντρέα η αντίδραση της νεολαίας είναι αυθόρμητη και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή. Δεν κρύβεται και δεν προσποιείτε όπως κάνουν οι πολιτικοί (άλλα λένε, άλλα εννοούν και στο τέλος άλλα πράττουν), θα σε θυμίσω τις αποδοκιμασίες των εφήβων προς τους επισήμους στις εθνικές παρελάσεις για την ψήφιση των Μνημονίων. Μόνο οι έφηβοι αντέδρασαν ενώ όλοι οι άλλοι είπαν ναι σε όλα για να μην χάσουν τους δήθεν μισθούς τους. Αργότερα με την επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και των εγκλεισμών πάλι οι έφηβοι αντέδρασαν ενώ οι υπόλοιποι σκέφτηκαν το πρόστιμο και όχι την υγεία τους που σήμερα κλονίζεται ξεκάθαρα από τις αποκαλύψεις των φαρμακοβιομηχανιών.

Το Προφίλ μας