Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 12η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 (Α΄ 163),  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, επί της οδού Α. Παπανδρέου, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.            Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Σερβίων στις εταιρείες με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Βοΐου 1 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα περιορισμένης ευθύνης» και «Ενεργειακή Κοινότητα Βοΐου 2 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα περιορισμένης ευθύνης».

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

2.            Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Σερβίων, έτους 2024.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

3.            Διαπίστωση αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2024 του  Δήμου Σερβίων.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

4.            Ορισμός μελών και συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81, για την εκποίηση, αγορά, μίσθωση ή εκμίσθωση των κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2024.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

5.            Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί δημοτικής οδού στη Δημοτική Κοινότητα Καστανιάς.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Τεχν. Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης,          κ. Χολέβας Κ.

6.            Έγκριση εγγραφών - επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στις δομές των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σερβίων για το σχολικό έτος 2024-2025.  

Εισηγητής :  Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής & Πολιτισμού, κα Αγοραστού Θ.

 

 

 

 

                                                                                          

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

 

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΑΡΑΜΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια εδώ και ένα μήνα αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα με την υδροδότηση της πόλης και ο Δήμαρχος ζητά συγνώμη μέσα από το facebook. Τα Σέρβια ζούνε μοναδικές στιγμές επί δημαρχίας Αντώνη Τσιγκόιδα που το νερό κοβότανε όλη την νύχτα για να λέμε ότι έχει νερό την ημέρα. Ούτε επί Κοκολιού, ούτε επί Κωνσταντόπουλου αλλά ούτε και επί Κοσμαδόπουλου τα Σέρβια δεν είχαν πρόβλημα με το νερό γιατί στο αντλιοστάσιο του Προσηλίου δούλευαν και συντηρούνταν και η κύρια αλλά και η εφεδρική αντλία που τροφοδοτούσε τα Σέρβια με νερό. Εδώ και 4 χρόνια έχει χαλάσει και η εφεδρική και η κύρια αντλία και κάνεις δεν ενδιαφέρετε για να τις επισκευάσει και τις δύο. Από όσο φημολογείται μία επισκευή αντλίας κοστίζει 30.000 ευρώ και οι τεχνικοί της περιοχής μας δεν αναλαμβάνει κανένας να τις επισκευάσει γιατί κανένας δεν πληρώνει άμεσα. Πολιτιστικές εκδηλώσεις 150.000 ευρώ από τον τοπικό πόρο ήξερε να κάνει ο Ελευθερίου? Εδώ τόσο δεν μπορεί να βρει άμεσα 60.000 ευρώ για να τις επισκευάσει και τις δύο? Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για τον εκπρόσωπό του ΚΚΕ Σερβίων κ. Γεωργακόπουλο που στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις ήταν αβανταδόρος του Ελευθερίου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Φάτε τώρα παραμύθι και δημόσιες συγνώμες και κορακιάστε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Το σημαίνει "ζητώ συγνώμη μέσα από το facebook"; Τι είναι το facebook; Όργανο του δήμου; Έχει ο δήμος φεισμπουκ; Και όποιος δημότης δεν έχει φεισμπουκ;
Και κάνει εισήγηση αναμόρφωσης ο δήμαρχος; Μάλλον εννοεί με την ιδιότητα του σαν αντιδήμαρχος οικονομικών που πέρσι ήταν ο Χολέβας και στην πρώτη θητεία ο κακαφικας που ήταν και ο μόνος σχετικός δηλαδή
Αλήθεια την αναμόρφωση ποιος την εισηγήθηκε στον δήμαρχο; Ο οικονομικός διευθυντής η η προϊσταμένη λογιστηρίου εάν δηλαδή είναι αυτοί που αναφέρονταν στην ιστοσελίδα του δήμου;

Ανώνυμος είπε...

τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς τι ακριβώς είναι;

Το Προφίλ μας