Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου για τον Παναγιώτη Μακρυγιάννη

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ο Δήμος Σερβίων και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον συντοπίτη μας Παναγιώτη Μακρυγιάννη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τελικό του σκιφ στην κατηγορία Κ19 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Η επιτυχία αυτή αποτελεί κορυφαία στιγμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο μας. Ο Παναγιώτης, με την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του, μας έκανε υπερήφανους και απέδειξε ότι μεθοδική προσπάθεια και επιμονή μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά επιτεύγματα.

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για την αδιάκοπη προσπάθειά του, αλλά και στους προπονητές και τους γονείς του που τον στήριξαν σε κάθε βήμα της πορείας του. Η επιτυχία του αυτή θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους της περιοχής μας, δείχνοντάς τους ότι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν.

 

Με εκτίμηση,

 

Χρήστος Ελευθερίου

Δήμαρχος Σερβίων

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεσμικός ρόλος του Δημάρχου που επιλεκτικά συγχαίρει αθλητές του Δήμου Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου δεν σε είδα να βγάζεις δελτία τύπου για την Τζικανούλα και για άλλους αθλητές του Δήμου Σερβίων που δεν σε στήριξαν στις εκλογές.

Αλλά οι πράξεις του καθενός δείχνουν το ποιόν του.

Ανώνυμος είπε...

Μετα την κομματικη φιεστα ερχομου και υποδοχης στον Γκαντεμη,μαλλον μπηκαμε σε χωραφι με πατατες ειδικωτερα ο τοπικος Αρχων εχει παρει φορα και τις παταει ειναι οι ιδιοτητες της Κιρκης φαινεται ανικητες.Τι να πει κανεις και τι να σχολιασει.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα παιδία αυτός ο κωπηλατικός σύλλογος της περιοχής μας τα απομόνωσε ? Παιδία που είχαν φυσικό χάρισμα στο κουπί και στα δοκιμαστικά χτυπάγανε κόκκινο με την φυσική τους δύναμη. Τα παιδιά αυτά της περιοχής μας έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις, τελείωσαν πολυτεχνικές σχολές και σήμερα εργάζονται άξια.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο θα σταματήσεις ποτέ αυτόν τον διχασμό και θα γίνεις ο Δήμαρχος, θεσμικά, όλου του Δήμου; Η επιλεκτική σου συμπεριφορά δείχνει πολλά; Τέτοιες "εντολές" έχεις από την Θεσσαλονίκη;

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Ελευθερίου, την Στέλλα Τζικανούλα και τόσους άλλους "ξέχασες" να τους δώσεις συγχαρητήρια. Αλλά αυτός είσαι...

Ανώνυμος είπε...

Αν εσύ και η οικογένεια σου δεν τον έχετε στηρίξει στις εκλογές, ο Ελευθερίου δεν σου δίνει συγχαρητήρια. Όταν κάποιος καπηλεύεται τον θεσμικό του ρόλο για προσωπική προβολή...

Ανώνυμος είπε...

Τζικανούλα και Γυλτίδης, Χρηστάρα, δεν σε κάνουν περήφανο; Δεν αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους της περιοχής μας και δεν δείχνουν τι μπορούν να πετύχουν ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν;

Ξέχασα όμως, εσύ βάζεις εμπόδιο και δυσκολίες σε αυτούς...

Ευτυχώς, εκτός από το παρεάκι και τα τσακαλάκια σου, Τζικανούλα, Γυλτίδης αλλά και ο Πηλίδης που έχει σταματήσει πλέον τον πρωταθλητισμό, αποτελούν πρότυπο για όλους τους κατοίκους του Δήμου Σερβίων και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Αλήθεια, με το ταρτάν θα κάνεις κάτι; 5 χρόνια δήμαρχος είσαι, το ταρτάν δεν ήταν ποτέ σε χειρότερη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Τζικανούλα και Γυλτίδης, Χρηστάρα να φανταστώ πως δεν σε κάνουν περήφανο... Δεν αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους της περιοχής μας και δεν δείχνουν τι μπορούν να πετύχουν ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν, όπως γράφεις στο δελτίο τύπου;

Ξέχασα όμως, εσύ είναι αυτός που βάζει εμπόδιο και δυσκολίες σε αυτούς.

Ευτυχώς, εκτός από το παρεάκι και τα τσακαλάκια σου, Τζικανούλα, Γυλτίδης αλλά και ο Πηλίδης που έχει σταματήσει πλέον τον πρωταθλητισμό, αποτελούν πρότυπο για όλους τους κατοίκους του Δήμου Σερβίων και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Αλήθεια, με το ταρτάν θα κάνεις κάτι; 5 χρόνια δήμαρχος είσαι, το ταρτάν δεν ήταν ποτέ σε χειρότερη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου πότε είχες σχέση με τον αθλητισμό για να καταλάβεις τί κάνεις;Δεν μπορεί νάσαι Δήμαρχος και να συμπεριφέρεσαι έτσι επιλεκτικά,ντροπή και αίσχος.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα και Χρήστο όλα τα παραπάνω σας προσβάλλουν σταματήστε τα παπαγαλάκια σας.
Παναγιώτη συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που δεν προσβάλλεται είναι αυτός που θα έπρεπε. Ο ελευθεριου

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια που δημοσιεύετε επιλεκτικά τα σχόλια που θέλετε. Είναι το δεύτερο σχόλιο μου και ελπίζω να δημοσιευθεί.

ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Είσαι μεγάλο ταλέντο αγόρι μου δεν μπορούν να το δεχτούν και αντί να σου εύχονται Συγχαρητήρια βγάζουν καφρίλα τους κάτω από μια δημοσίευση του Δημάρχου που σε συγχαίρει για την τόση μεγάλη επιτυχία σου.

Ρε πάτε καλά?

Ξέρετε πόσα στερούνται τα παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμο?

Εσύ Στέλλα ξέρεις όπως ξέρει και ο προπονητής σου και ο Κυριάκος και ο Αποστόλης και οι αδερφοί Γκουντουλα και πόσα άλλα παιδιά δεν μπορώ να θυμηθώ που κατά καιρούς έχουν επιτυχίες.

Εγώ σαν πολίτης του δήμου μου λέω μπράβο σε όλους όπου και να φτάσε ο καθένας τους.

Αλλά εδώ μιλάμε για μια επιτυχία μεγάλη από ένα παιδί του τόπου μας 17 χρονών που μας έκανε να κλάψουμε γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία και ακούσαμε τον εθνικό μας ύμνο .
Όπως το 2011 σε Ευρωπαϊκούς πήραν το χρυσό οι Αδερφοί Γκουντουλα έτσι και σήμερα με το ίδιο άθλημα ο Παναγιώτης έφερε το χρυσό στα Σέρβια.
Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε που είναι το μέλλον του τόπου.

Επιβράβευση θέλουν αυτά τα παιδιά για να αντλούν δύναμη από όλους μας.



Ανώνυμος είπε...

Για ποια παπαγαλάκια μιλάς 11:03; Συγνώμη, αλλά κανείς δεν θα μου πει να μην γράφω για το δίκαιο και φυσικά ότι γράφω το γράφω με τη θέληση μου και όχι με την προτροπή της Στέλλας και του Χρήστου.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς Παναγιώτη Μακρυγιάννη
Αλλά όλοι λένε μπράβο στο παιδί. Άξιος και σε μεγαλύτερες διακρίσεις
Αυτό που στηλιτεύουν είναι η διακριτική έκδοση συγχαρητηρίων από την θεσμική αρχή του δήμου μας
Έχεις αντίρρηση επί αυτού;
Εάν όχι γιατί γράφεις;
Πες ευθέως αυτό που θες.

Το Προφίλ μας