Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερβίων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο Δρόμου Αντοχής Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων στα Σέρβια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, το Πανελλήνιο Κύπελλο Δρόμου Αντοχής Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Α.Σ. «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» και το Δήμο Σερβίων.

 

Η διοργάνωση προσέλκυσε 50 συμμετοχές από αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ενώ η πραγματοποίηση του αγώνα στηρίχθηκε από 150 εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του. Στο πλαίσιο του αγώνα, διοργανώθηκαν επίσης δραστηριότητες για μικρούς αθλητές, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας και να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες.

 

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πολιτικού χώρου. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης με αρμοδιότητα στην εποπτεία των Δ.Ε. Αιανής και Ελίμειας, κ. Ζήσης Στημονιάρης, και η Αντιδήμαρχος Κοζάνης με αρμοδιότητες στον Τουρισμό, την Πολεοδομία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), κ. Κυριακή Χατζημανώλη – Φουρκιώτη.

 

Ο Δήμος Σερβίων εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και εθελοντές, καθώς και στους χορηγούς και συνεργάτες που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Επίσης, ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για τη συνεργασία και τη στήριξή της.

 

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που φιλοξενήσαμε το Πανελλήνιο Κύπελλο Δρόμου Αντοχής στα Σέρβια. Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, εθελοντές, χορηγούς και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την εξαιρετική συνεργασία. Συνεχίζουμε να προωθούμε τον αθλητισμό και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Σας ευχαριστούμε όλουςγια την υποστήριξή σας».







 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προοδευτικές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ των Σερβίων ας καμαρώσουν γιατί προεκλογικά τα κόβανε χοντρά.

Ανώνυμος είπε...

Οι φώτο είναι αφιερωμένες στην Καλλιόπη και στον Συριζέο πρώην αντιδήμαρχο Σερβίων.Μιά χαρά στρώσατε το χαλί στα Σέρβια για να περπατάνε αντάμα οι υπουργάρα των Τεμπών και ο Νεοδημοκράτης πλέον Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Aςτα βλεπει και η ΝΔ που πήρε 20 τις εκατό στα Σερβια. Τεσσερισ μονάδες κάτω από το ΠΑΣΟΚ .Αραγε γιατο....Ας περιμενει ακόμα χειροτερα. Η ΔΗΜΤΟ που κορδονωταν μαζί με τον Ελευθεριου και τον πρωθυπουργο τι εχει να απολογηθει....Ο πρωην που συνεχιζει να προκαλή τι έχει να απολογηθει....Στο χωριο μου λενε ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντινίδης; Όχι
Κουκουλοπουλος; Όχι
Βεττα; Όχι
Αμανατίδης ; Οχι
Μιχάλης Παπαδόπουλος; ΝΑΙ (ο πιο άσχετος με την περιοχή !)
"Τη διαβίβαση από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή των Ελλήνων ποινικής δικογραφίας για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών που αφορά στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια ο προεδρεύων Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας."


Όμοιος ομοίου.....

Κρίμα Καλλιόπη.
Κρίμα συμπολίτες μου.
Αλήθεια θα μας πει κάποιος εάν στην φωτογραφία υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΙ που ελέγχονται ...

Το Προφίλ μας