Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ… από τα παλιά για την ομιλία της Όλγας Μαρκογιαννάκη – Γέμισε κόσμο η κεντρική πλατεία της Κοζάνης (Φωτογραφίες & video)

Από το kozanimedia.gr

Συγκέντρωση από…τα παλιά, με κόσμο που ελάχιστοι θα περίμεναν για το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ευρωεκλογών της επόμενης Κυριακής, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στη γεμάτη κόσμο κεντρική πλατεία της   Κοζάνης η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Μαρκογιαννάκη.

Εκατοντάδες ήταν, φυσικά, και οι ευχές των φίλων της για “καλή επιτυχία” στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, με τον “Ήλιο τον πράσινο” να κλείνει μια άκρως επιτυχημένη συγκέντρωση, πριν την έναρξη της οποίας από τα μεγάφωνα ακούγονταν γνωστά και εξαιρετικά ξένα ροκ, ελληνικά και περισσότερα νεανικά τραγούδια.

Να σημειωθεί πως την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Όλγα Μαρκογιαννάκη προλόγισε ο γνωστός, συνταξιούχος πλέον, εκπαιδευτικός Σάββας Αμαραντίδης, ως παλαιός λυκειάρχης της στο 2ο ΓΕΛ

 





 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τα παλιά μόνο ο Ελευθερίου έλειπε Αυτό θα πει πολιτικός ελιγμός.

Ανώνυμος είπε...

Στις φωτογραφίες βλέπουμε όλους τους βολεμένους συνταξιούχους του ΠΑΣΟΚ που τα παιδιά τους πλέον είναι άνεργα ή προσπαθούνε μία με το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με την ΝΔ να τα βολέψουν στο Δημόσιο. Γι’αυτό ποτέ δεν πρόκειται να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η συγκέντρωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου θα ήταν παρών ο Ελευθερίου.

Το Προφίλ μας