Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Eυχαριστήριο προς το ιατρικό & το νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

Γράφει ο Σπύρος Νούσιας

Με βαθιά ευγνωμοσύνη και σεβασμό, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς το ιατρικό, το νοσηλευτικό, καθώς και το προσωπικό εστίασης και καθαριότητας της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης. Ιδιαιτέρως, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Διευθύντρια της κλινικής, κ. Ράνδου, την κ. Λαπαρίδου, την Προϊσταμένη κ. Αναστασοπούλου, και τους Ιατρούς κ. Ντέμο, κ. Πούλιο, κ. Βόμβα και κ. Παυλού.

Η προσήλωση και η επαγγελματική στάση που δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου νοσηλείας του πατέρα μου υπήρξαν όχι μόνο ουσιαστικοί παράγοντες για την βελτίωση της υγείας του, αλλά επίσης μας παρείχαν στήριξη και καθησυχασμό σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα γεμάτο ανασφάλεια και αγωνία. Η ανθρωπιά και η ζεστασιά που επιδείξατε αποτέλεσαν φάρο ελπίδας και έδωσαν δύναμη όχι μόνο στον πατέρα μου αλλά και σε όλους εμάς, τα μέλη της οικογένειάς του, ενισχύοντας την πίστη μας στην ανάκαμψη και στη θετική έκβαση.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Δ/ντή της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου κ. Λαμπρόπουλο και τους Ιατρούς κ. Αργυροπούλου, κ. Σωτηρίου και κ. Ροδίτη, καθώς και τους ακτινοδιαγνώστες κ. Κατσίρη και κ. Καραπασιά.. Η ευγένεια, το ήθος και η ανθρώπινη προσέγγισή σας υπήρξαν στοιχεία που ξεχώρισαν και έκαναν τη διαφορά σε κάθε στιγμή της νοσηλείας του. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η επιμονή στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας και η ανθρωπιά σας αποτελούν παραδείγματα της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρετε.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση των κ. Κατσίρη και κ. Καραπασιά στον τομέα της ακτινοδιαγνωστικής συνέβαλαν σημαντικά στην ακριβή αξιολόγηση και παρακολούθηση της κατάστασης υγείας, ενισχύοντας έτσι την ανάρρωση του.

Θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη εκτίμηση και τα ευχαριστήρια μου προς όλους εσάς, που με την προσφορά και την αγάπη σας για το επάγγελμα, κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Με ειλικρινή ευγνωμοσύνη,

Νούσιας  Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας