Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Έκανε το εμβόλιο στο Κ.Υ. Σερβίων και πήρε μαζί της το φιαλίδιο Pfizer-Την αντιλήφθηκε το προσωπικό και συνελήφθη -Τι είπε στους αστυνομικούς

Από το kozanimedia.gr

Ένα πρωτόγνωρο, για την περιοχή μας, περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο Κέντρο Υγείας Σερβίων.

Μια γυναίκα, ηλικίας 62 ετών, αφού ολοκλήρωσε τον δεύτερο εμβολιασμό της και χωρίς αρχικά να γίνει αντιληπτή, κατάφερε και πήρε μαζί της το φιαλίδιο με τις υπόλοιπες δόσεις της Pfizer, ξεκινώντας να φύγει!

Ωστόσο, σχεδόν αμέσως, το προσωπικό του Κ.Υ. αντιλήφθηκε την κλοπή και εντόπισε την 62χρονη σχεδόν στην έξοδο, καταφέρνοντας να τη σταματήσει.

Αμέσως, φυσικά, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, άντρες του οποίου συνέλαβαν την 62χρονη, που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η 62χρονη υποστήριξε πως πήρε το φιαλίδιο για να…δει τι ακριβώς περιείχε μέσα, ενώ να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι εμβολιασμού του Κ.Υ. Σερβίων κατέστρεψαν, όπως προβλέπεται, άμεσα τις υπόλοιπες δόσεις στο εν λόγω φιαλίδιο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι και αν πήρε το φιαλίδιο αφού πραγματοποίησε την δόση της? Μια δόση δεν έχει το κάθε ένα μέσα? Άδειο δεν ήταν?

Ανώνυμος είπε...

Aivres συνεχίζεις να ποσταρεις ανούσια άρθρα. Όπως έχω ξανά πει ελπίζω να το κάνεις εθελοντικά αυτό και να μην πληρώνεσαι γι αυτή τη " δουλειά".

Επιστήμων! είπε...

Ναι, αν το βράσεις μένει το τσιπάκι στο μπρίκι..... χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

6 δόσεις

Unknown είπε...

Δεν σας πείραξε που η πέμπτη μονάδα τής ΔΕΗ με τα δισεκατομμύρια, γίνεται γιά να κλείσει, δέν σας πείραξε που άλλαξε εξ θεμελίων η σιδηροδρομική γραμμή Κοζάνης με κάποια εκατομμύρια κόστους από τήν οποία δέν πέρασε ένα τραίνο, καί τήν κατήργησαν. Καί άλλα πολλά. Αλλά σάς πείραξε ένα άδειο φιαλίδιο, ένα σκουπίδι, γιά ανακύκλωση δηλαδή, που πήρε μαζί τής από τό κέντρο υγείας Σερβίων, μετά τόν εμβολιασμό της, καί τό πέρασε γιά άδειο. Ένα κέντρο υγείας που τήν πόρτα κάποιων ιατρών δέν ήθελε νά την περάσει κανένας ασθενείς. Καί όμως αυτοί οι γιατροί( λίγοι) χωρίς αντικείμενο πληρώνονταν κανονικά γιά μιά ζωή.καί όμως γι αυτή την κοινωνία σήμανε συναγερμός γιά ένα σκουπίδι, ετσί το είδε η σύζυγός μου καί θέλισε να το πάρει μαζί της για να διαβάσει με την ανεσή της , το περιεχόμενό τής φιάλης. Τί άλλο μπορεί νά τό κάνει ένας άνθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

6 δόσεις έχει το κάθε φιαλίδιο

Ανώνυμος είπε...

6 δόσεις έχει το κάθε φιαλίδιο

Ανώνυμος είπε...

Βρε, μήπως το πήρε για να φτιάξει μολότοφ;

Ανώνυμος είπε...

κι αν "πληρώνεται" ρε μάστορα ποιο το ποροβλημα. Καντο κι εσυ τζαμπα

Το Προφίλ μας