Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ο δήμαρχος Σερβίων στο MEGA TV για το περιστατικό στην εκκλησία Βαθυλάκκου. “Ή παπάς…παπάς, ή ζευγάς, ζευγάς” – “Έχουμε πόλεμο και όποιος δεν εμβολιάζεται είναι λιποτάκτης” Να καταργηθεί ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα, υποστήριξε, για να ξέρουμε ποιος εμβολιάζεται (βίντεο)

από το Kozanimedia.gr

Ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” για το περιστατικό στην εκκλησία του Βαθυλάκκου, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το Kozanimedia:

.

19 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

οι καλύτεροι πελάτες έχουμε γίνει των δημοσιογράφων που βγάζουν τσάμποα μεροκάματο. πέντε χρόνια με τον γιατρό τώρα με τον κίτσο! σκορπάμε γέλιο και έχουμε γίνει ανέκδοτο. δυστυχώς έχουμε καρικατούρα δημοτικής αρχής και το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνα πράγματα ξεστομίζουν. άκου ο δήμαρχος να ξέρει ποιοι είναι εμβολιασμένοι και ποιοι ανεμβολίαστοι!
ποιο ιατρικό απόρρητο! για να μη νομίζετε εγώ έχω κάνει και τις 3 δόσεις εμβολίου.

και λέει και την βλακεία ότι δεν ξέρει πόσοι είναι ανεμβολίαστοι όταν υπάρχουν πίνακες . φυσικά ανά δήμο δεν μπορεί να ξέρει κάποιος εύκολα γιατί που κατοικεί πραγματικά κάποιος άνθρωπος δεν το ξέρεις σίγουρα
ΚΟΖΑΝΗΣ 212.517 (+996 την 12/01/2022) 89.446 (+106 την 12/01/2022) 83.257 (+214 την 12/01/2022) 48.362 (+672 την 12/01/2022)

https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι που έλεγε ότι ο δήμος μπαίνει στα προγράμματα όπως ο ιός στα σπίτια μας; Τώρα θέλει και κατάργηση προσωπικών δεδομένων; Για τους μετανάστες που είναι στη Νεραίδα ζητησε πιστοποιητικα εμβολιασμού; Ξέρει ότι είναι εμβολιασμένοι; Βασιλικότερος του Βασιλέως. Δώσε στον ανθρωπο εξουσία να δεις ποιος είναι. Μια έχουμε πόλεμο, μια μπηκε ο ιος στα σπιτια μας και πανηγυρίζουμε. Ό,τι ναναι. Πέρυσι την Άνοιξη έλεγε "τώρα που η πανδημία περασε...". Δεν παίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή δεν τελειώνει αύριο. Οι καταστάσεις "εξαίρεσης" δεν θα πρέπει να γίνουν αφορμή να γυρίσουμε στην βαρβαρότητα. Οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια κοινωνία δικαιότερη, δημοκρατικότερη, ανεκτικότερη και με αίσθημα κυρίαρχης ισότητας και αλληλεγγύης.

Πριν λίγο καιρό διάβασα αυτή τη φράση που έγραψα πιο πανω σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε σε σελίδα με νέα της Κοζάνης. Είναι από εργαζόμενο του δήμου μας η επιστολή. Η φράση αυτή με προβλημάτισε γιατί έχει μια διάσταση που δεν είχα σκεφτεί και έψαξα και βρήκα το απόσπασμα γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που γράφει ο κύριος δήμαρχος. Τελικά όλα εξηγούνται σιγά σιγά . Κύριε δήμαρχε πολύ κρίμα λυπάμαι τόσο που σας ψήφισα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δημαρχος μιλαει ειρωνικα στο παρεακι του για τους δημοσιογραφους και τα ΜΜΕ όπου σταθεί και όπου βρεθεί αλλα εχει μονιμο στασιδι στα ιδια τα ΜΜΕ????? ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟΣ? Γιατιιι γιατιιιιι??? Εμεις ξεορυμε εμεις ξερουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι πολυ παρήγορο που τελικα καταφεραμε να εχουμε μια ζωη χωρις προβληματα και μπορουμε να ασχολουμαστε με τοσο σοβαρους προβληματισμους...

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση Δημάρχου, όσοι δεν κάνανε το εμβόλιο είναι λιποτάκτες. Πραγματικά Δήμαρχε Ελευθερίου χαιρόμαστε που είμαστε Λιποτάκτες στην Νέα Κανονικότητα του Μητσοτάκη, υπηρετήσαμε την Πατρίδα στα Σύνορα όπως όλοι οι άνδρες και στις ερχόμενες εκλογές θα το σκεφτούμε εάν θα σε ψηφήσουμε. Ντροπή σου.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε, ααιι τράβα ξανά πίσω στο φροντιστήριο. Μιλάς για δημοκρατία και κάνεις αναφορά σε ανεμβολίαστους λιποτάκτες, δηλαδή διαχωρισμό των ανθρώπων σε κατηγορίες ανάλογα με τα πιστεύω και τα θέλω τους. Ωραία δημοκρατία, είσαι και δάσκαλος.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου κέρδισες πάλι το χειροκρότημα του Αδωνη και του Πλεύρη.Από ανοησία σε ανοησία δεν κουράστηκες;Ρέ για δέστε έναν Δήμαρχο πού ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς Δήμαρχε αλλά έπρεπε να τους πείς και το άλλο οτι "Με τς πορδές αυγά δεν βάφονται"
Αν έλεγες κι αυτό θα τους έστελνες !

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αλλος δημαρχος εβλεπε γυαλι και ετρεχε? Ποιος? Ονοματα δε λεμε γιατρος ηταν....δηλαδη αυριο αν ζητησουν τη γνωμη του για μαγειρικη θα την πει?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κατάλαβα τί έπεσε στην αντίληψη των Κακαφίκα και Ζάκη που απεχώρησαν.Δεν αντέχετε ο άνθρωπος με τίποτα.Ελευθερίου μάθε ότι όταν μιλάει κάποιος πρέπει να σκέφτεται και όχι πατώντας το κουμπί.Ετσι τα έλεγε και ο Κοσματόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον δήμαρχο. Η παπάς παπας η ζευγάς ζευγάς
Επίσης η δήμαρχος δήμαρχος η πολυξερος πολυξερος
Επίσης η δημοκράτης η φασιστας
Η φροντιστής η απενταρος σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2018.
Χρήστο δεν κούρασες. Αηδιασαμε πια

Μαρία Σπυρίδου είπε...

Δίχως θεό , όλα επιτρέπονται ρωτάει ο Ντοστογιέφσκι , στους αδερφούς Καραμαζώφ Μια φράση που έγινε προπέτασμα καπνού , εκείνων που καμώνονται πως πιστεύουν , για να παραμείνουν οι πολλοί ηλίθιοι , ώστε εκείνοι να παραμείνουν έξυπνοι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

http://ai-vres.blogspot.com/2020/12/blog-post_684.html

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτες δηλώσεις. Μας εκθέτει όλους.

Ανώνυμος είπε...

Το νέο βιολί τώρα είναι να γράφουν τα τσακαλακια σχόλια σε σάιτ της Κοζάνης μήπως και του φτιάξουν προφίλ του μάγκα που τα λέει έξω από τα δόντια. Ποιος ο άνθρωπος που έδιωξε την Στέλλα και τον προπονητή που έφεραν εκατοντάδες παιδιά στον αθλητισμό! Έχουν καταλάβει ότι μπορεί να μην βρουν ψήφο και πάνε να ψαρέψουν τον κόσμο που ζει στην Κοζάνη αλλά ψηφίζει στον δήμο μας. Πουλάει εξυπνάδα στην πεδ ο δήμαρχος που δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε στην μεσιανη και μαγκιά ο δήμαρχος που είπε Ρεχάγκελ τον μουσουρουλη!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όπως τα λές 16.58,να μάθουν και το ψέμα που είπε ο μάγκας,ότι δηλ.ο ΤΙΤΑΝ έχει μόνο τοπικούς ποδοσφαιριστές.Ακόμη και ο προπονητής από άλλον Δήμο είναι.

Το Προφίλ μας