Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Την Κυριακή 09/01/2022 και ώρα 10 π.μ,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων θα διεξαχθεί η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.

Ο προεδρεύων σύμβουλος

Θωμάς Βητόπουλος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΡΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Η ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Και θα έχουμε πρόεδρο με 7 στους 27 που τον έχουν καταγγείλει για αντιδημοκρατική συμπεριφορά όπως και τον Ελευθερίου μέχρι και η ΕΣΗΕ - ΜΘ!

Ανώνυμος είπε...

Καμια λεει ουσιαστικη αλλαγη στους αντιδημαρχουσ. Ε ποιους να αλλαξει, τους ιδιους? Μια πενταδα ειναι και μια χαρα θα το πανε μεχρι το τελος. Δεν ειναι ολοι ζακηδες και κακαφικηδες να αφησουν την εμμισθη θεση....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ !!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

16:55.ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. Ο ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ" ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχεις δίκιο όταν τον έκανε αντιδήμαρχο χωρίς το χιλιάρικο το έκοψε κουμπούρα που ζεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

http://ai-vres.blogspot.com/2020/12/blog-post_684.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή είναι μιά παρέα 10 ατόμων,αυτό αποδεικνύεται μέσα στον χρόνο και τα γεγονότα.10 άτομα που το like και οι καρδούλες στο FB μεταξύ τους πάνε σύννεφο.Α ξέχασα τους χειροκροτητές.Υπομονή ούτε 2 χρόνια μείνανε.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι ψεύτες 23:09 και συκοφάντες λένε παντού τα ίδια ψεμματα

Το Προφίλ μας