Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΦΣ Κοζάνης: πανέτοιμη η ομάδα μας κόντρα στον Εδεσσαϊκό

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (23/01, 15.00, Δημ. Γήπεδο Ριζαρίου) με τον Εδεσσαϊκό, στα πλαίσια της 12ης και 1ης του δεύτερου γύρου αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, στην πρώτη θέση ο Μακεδονικός με 24 βαθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού αγώνα. Το σύνθημα για την νίκη κόντρα στον Εδεσσαϊκό έδωσαν σύσσωμοι, Διοίκηση, Τεχνικό τιμ και Ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους νεαρούς και πιο ταλαντούχους παίκτες της ομάδας μας, ο Στέλιος Μωϋσιάδης με δηλώσεις του, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση, στάθηκε στην δυσκολία της αναμέτρησης. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με έναν αξιόλογο αντίπαλο. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση και πως έχει προετοιμαστεί η ομάδα μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Το κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι σε αυτή την κατηγορία και θέλει την ανάλογη προσοχή για να μπορέσεις να πετύχεις το στόχο σου» δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 

Την αναμέτρηση Εδεσσαϊκος - ΦΣ Κοζάνη θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Τζάμος Δήμος, με βοηθούς Α’ Σιδερίδης Χρήστος, Β’ Τσάγκας Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Καστοριάς). Παρατηρητής ο κ. Νικολαϊδης Χαράλαμπος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 23 Ιανουαρίου (15:00)

Εδεσσαϊκός - Κοζάνη ΦΣ

ΑΕΠ Κοζάνης - Ηρακλής Αμπελοκήπων

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλαράχης Γρεβενών - ΑΣ Γιαννιτσά

Μακεδονικός - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ

ΑΕ Λευκίμμης - Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας

Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ - Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας