Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Το Δημοτικό συμβούλιο για άλλη μια φορά έμεινε ξεκρέμαστο.

Αγαπητοί συνδημότες!
Το Δημοτικό συμβούλιο για άλλη μια φορά έμεινε ξεκρέμαστο.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου-θεωρώ εσκεμμένα- προκάλεσε όλο το σώμα και με αγένεια για χιλιοστή φορά μας εκτόπισε.
Είμαι σίγουρη πως όλο το θέμα είχε να κάνει με δόλο, διότι γνωρίζουν ότι η θέση της παράταξής μας, όσο και της αντιπολίτευσης τάσσεται με την απόφαση του έμπορο -επαγγελματικού συλλόγου που θέλουν την λαική αγορά στην παλαιά θέση.
Η τακτική είναι πάντα η ίδια.
Αρκεί να περάσουν τη θέση τους που στην προκειμένη βάζει το μεροκάματο των ανθρώπων σε τέταρτη μοίρα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από απαράδεκτος ο πρόεδρος δεν ξέρει και ότι η δουλειά του δεν είναι να σχολιάζει τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων.
Ελευθερίου κανονικά πρέπει να παραιτηθείς. Ούτε καν πλειοψηφία δεν έχεις. Αρκετά με τον εξευτελισμο

Ανώνυμος είπε...

Το σοου, συνεχιζεται αισιως για 8η συνεχομενη χρονια. Τα Σερβια βυθιζονται. Εξω απο εκει ολοι οι αλλοι το απολαμβανουν και γελανε. Τι ψηφισατε παλι ρε?

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του δσ συντόνισε ψύχραιμα την συνεδρίαση, αλλά οι της αντιπολίτευσης ψάχνουν αφορμή για... Σαματά!!! Δεν σέβονται στο ελάχιστο το θεσμικό πρόσωπο του Προέδρου του δσ και καταφεύγουν σε κραυγές απελπισίας... Γελάει ο κόσμος με την συμπεριφορά της αντιπολίτευσης, που αντί να καθησει με ευπρέπεια στο διάλογο, σηκώνονται και φεύγουν. Είναι σαφές, ότι ελλασονα αντιπολίτευση, έχει μεγάλη σύγχυση σε κάθε δσ, νομίζοντας ότι βρίσκονται σε... Χοροεσπερίδα!!! Ο Πρόεδρος του δσ είναι άψογος Συντονιστής στο δσ και ξέρει να διδάσκει σωστά μαθήματα ευπρέπειας, στην αντιπολίτευση...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχα χαχαχχαχαχ χαχαχαχαχαχ χαχαχαχα
11.44 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ!
ΑΞΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ο 17079 συμφωνώ απόλυτα με τον 11:44!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι το συμβούλιο
Οι οχτω το κάναν τσίου
Για αυτό όλοι φωναζουνε
...........

Ανώνυμος είπε...

Ριτσα τη τον έκανες τον προεδρακο πάλι χθες και ήταν τόσο εκνευρισμενος;;; Εφιάλτης του έχεις γίνει!!!Μην του θυμίζεις και συ συνέχεια οτι είναι προεδρακος με 7 ψήφους ντρέπεται να το λέει γιαυτό θέλει να ξεχαστεί!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ενας και μονο ενας ηταν προεδραρα του Δημοτικου Συμβουλιου Σερβιων

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας με τον καημό του.
Αντε Ρίτσα ετοιμάσου.
Το κατάλαβαν και τους κυριεύει μεγαλύτερο ζόρι..

Ανώνυμος είπε...

Ο επτάψηφος πρόεδρος χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

21,36 αστροπελεκη εισαι

Ανώνυμος είπε...

Δεν τίθεται ζήτημα πειθαρχικού ή ποινικού αδικήματος και παράβασης καθήκοντος για την απουσία από το δημοτικό συμβούλιο.

Παράβαση καθήκοντος είναι μόνο η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ απουσία σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις ή απουσία άνω των τριών μηνών συνεχόμενα.

Ακόμη και σε περίπτωση αποχής άνω των τριών συνεχόμενων συνεδριάσεων μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να επικαλεστούν λόγους διαμαρτυρίας εφόσον θεωρούν ότι θίγεται η αξιοπρέπειά τους. Σε κάθε περίπτωση, η απουσία από το δημοτικό συμβούλιο μέχρι και δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις, δεν έχει καμία νομική επίπτωση.

Η επίκληση όμως ζητήματος προσβολής της τιμής και υπόληψης των δημοτικών συμβούλων λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς είναι καθόλα δικαιολογημένη αιτιολογία και παρότι υπάρχει το στοιχείο της υποκειμενικότητας, αποκτά ιδιαίτερη ΝΟΜΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ βαρύτητα εξαιτίας του γεγονότος, ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση, τόσο η μείζονα όσο και η ελάσσονα, μαζικά, απέχει από το δημοτικό συμβούλιο για τον ίδιο λόγο και έχει αποχωρήσει κατά το παρελθόν από αυτό, επαλειμμένα, με την ίδια ακριβώς αιτιολογία.

Το Προφίλ μας