Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Δήλωση για την αποχώρηση της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων

Του Βασίλη Κωνσταντόπουλου
Για μια ακόμη φορά, με ευθύνη του προέδρου, τινάχτηκε στον αέρα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων.
Σε τοποθέτησή μου για την αναγκαιότητα να γίνονται δια ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος προέβη σε απαράδεκτους και υβριστικούς σχολιασμούς.
Αυτό εξόργισε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, κάποιοι από τους οποίους ζήτησαν από τον πρόεδρο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από το σώμα.
Δυστυχώς η πρότασή τους δεν έγινε αποδεκτή με συνέπεια οι συνάδελφοι στην συνέχεια να αποχωρήσουν, διαμαρτυρόμενοι για την συμπεριφορά του προέδρου.
Δεδομένου ότι στην συνέχεια θα συζητιόταν το θέμα της λαϊκής αγοράς, κάναμε μια ύστατη προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση, κάνοντας έκκληση στον πρόεδρο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς του, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η συνεδρίαση.
Δυστυχώς και πάλι δεν εισακουστήκαμε, γι αυτό και ως ένδειξη διαμαρτυρίας η παράταξή μας, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, αποχώρησε από την συνεδρίαση.
Ζητούμε συγνώμη από τον εμπορικό κόσμο των Σερβίων για την αποχώρησή μας αυτή. Το θέμα της λαϊκής αγοράς ήταν θέμα που τους ταλάνιζε εδώ και πολύ καιρό.
Η θέση μας για την λαϊκή αγορά είναι γνωστή.
Συμφωνούμε με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων και ως αντιπολίτευση είχαμε συμφωνήσει να κατεβάσουμε και να ψηφίσουμε την πρόταση αυτή.
Δυστυχώς με ευθύνη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Ως παράταξη δηλώνουμε ότι, εφ’ όσον η απόφαση που λήφθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση για την λαϊκή αγορά δεν ικανοποιεί τα μέλη της, θα επαναφέρουμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα εφευγες και δεν ξαναγύριζες από τα Σέρβια ακόμα πιο καλά θα ταν

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοτικά συμβουλια στα Σέρβια εχουν καταντήσει ανέκδοτο πλέον. Ολοι γελάνε μαζι μας. Οι 8 που ψηφισαν τον πρόεδρο ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε να δεις εμείς που ξέρουμε τον αρχοντα άρχοντας της πλάκας δηλαδή δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση η συμπεριφορά του. Εξάλλου μία παροιμία λέει δώσε θάρρος στον χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι!!!!!


Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε τα "καραγκιοζιλίκια σας" ειπε ο Κακαφίκας και αποχώρησε.
Αυτοί, 7 στον αριθμό, τον άκουσαν και συνέχισαν

Ανώνυμος είπε...

Δεν τίθεται ζήτημα πειθαρχικού ή ποινικού αδικήματος και παράβασης καθήκοντος για την απουσία από το δημοτικό συμβούλιο.

Παράβαση καθήκοντος είναι μόνο η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ απουσία σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις ή απουσία άνω των τριών μηνών συνεχόμενα.

Ακόμη και σε περίπτωση αποχής άνω των τριών συνεχόμενων συνεδριάσεων μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να επικαλεστούν λόγους διαμαρτυρίας εφόσον θεωρούν ότι θίγεται η αξιοπρέπειά τους. Σε κάθε περίπτωση, η απουσία από το δημοτικό συμβούλιο μέχρι και δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις, δεν έχει καμία νομική επίπτωση.

Η επίκληση όμως ζητήματος προσβολής της τιμής και υπόληψης των δημοτικών συμβούλων λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς είναι καθόλα δικαιολογημένη αιτιολογία και παρότι υπάρχει το στοιχείο της υποκειμενικότητας, αποκτά ιδιαίτερη ΝΟΜΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ βαρύτητα εξαιτίας του γεγονότος, ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση, τόσο η μείζονα όσο και η ελάσσονα, μαζικά, απέχει από το δημοτικό συμβούλιο για τον ίδιο λόγο και έχει αποχωρήσει κατά το παρελθόν από αυτό, επαλειμμένα, με την ίδια ακριβώς αιτιολογία.

Ανώνυμος είπε...

Είχαν και έχουν θράσος ατελείωτο. Παραδέχομαι την Σπυρίδου.Λογια σταράτα και όπως τους αξίζει. Ποιό άντρας και από άντρας.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα χθες στο ΔΣ τον Μπουκουβάλα να λέει στους συμβούλους οτι πάνε βιδωμενοι και οτι δεν περνάν τα νταηλίκια!!!! Το βιδωμενοι δεν ξέρω τι εννοεί, ο ίδιος πιστεύω για να το λέει θα το ξέρει καλά. όσο για τα νταηλίκια έλεος ρε Μπουκουβάλα δεν πρόκειται ποτέ να σηκωθούν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το επίπεδό σου;

Ανώνυμος είπε...

Να μείνεις εσύ να ομορφαίνεις τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουκουβάλας παίζει ένα παιχνίδι συνειδητά η έχει πλήρη άγνοια δεν έχει καμία σημασία. Σκοπός του δημάρχου είναι να διώχνει την αντιπολίτευση ώστε να μένει με τους 7 και να περνάει αυτά που θέλει. Μην ξεχνάμε ότι είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ . Αυτό φάνηκε και χθες και ήταν πολύ ξεκάθαρο στη συνεδρίαση για χυτά αμιάντου στα μάνα. Όταν πια δεν μπορούσε να κρυφτεί τι έκανε; Μίλαγε 4 ώρες ο πρόεδρος για ένα ανύπαρκτο θέμα θίγοντας πρόσωπα και υποληψεις ανθρώπων που ούτε καν ήταν παρόντες!περίμεναν να φύγουν οι σύμβουλοι να μείνουν μόνοι τους όπως προχτές. Κουράγιο εύχομαι στους συμβούλους και να ακολουθήσουν το μόνο δρόμο που έχουν. Συνεχή κριτική αλλά και καταγγελία στον τύπο και τα θεσμικά όργανα. Για ένα έχει δίκιο ο Κίτσος. Λέει κάνει ένα που δεν έκαναν οι άλλοι. Φυσικά αφού ήταν απών από την περιοχή από το 2013 και μέχρι το 2010. Τι να ξέρει τι είχε γίνει; Εδώ πιάστηκε να μην ξέρει έργα και αποφάσεις που έγιναν την διετία που ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου το 2010-2012. Το οποίο που το οφείλει; Μα στον Κωνσταντόπουλο που τον ανέσυρε από την παντελή αφανεια

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα φλυαρειτε για τον Πρόεδρο του δσ. Δεν μάθατε ακόμα ότι είναι Πρόεδρος όλων και ξέρει να είναι υποδειγματικα, στο συντονισμό της όλης συνεδρίασης. Γιατί δεν κάνετε κριτική στους... αποχωρήσαντες της
αντιπολίτευσης, που έμαθαν το κόλπο, αποχωρώ και τελείωσε. Δεν τους ενδιαφέρει, της αντιπολίτευσης, η πρόοδος του τόπου. Το μόνο που τους νοιάζει, είναι η φλυαρία...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που συμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική.
Αντί ο Πρόεδρος να αναλογιστεί γιατί τον ψήφισαν μόνο 8 σύμβουλοι από τους 27 (ίσως, μοναδική περίπτωση προέδρου σε όλη την Ελλάδα) αυτός με περισσή αλαζονεία ασχημονεί κατά δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων. Αναρωτιέμαι από πού αντλεί αυτή την αλαζονεία και την έπαρση; Ποιος νομίζει ότι είναι; Και όλα αυτά με τη σύμφωνη στάση του δημάρχου. Όμοιος τον όμοιο και … κτλ κτλ
Πραγματικά δεν υπάρχει λογική εξήγηση .

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ρε 15:04 επέτρεψέ του να περνάει από τα Σέρβια να πάει στο χωριό του. Θερμή παράκληση.

Ανώνυμος είπε...

Είπα και εγώ που χάθηκες
Πιο συχνά τα Δελτία τύπου, έτσι να σπάμε την ρουτίνα βρε αδερφέ

Ανώνυμος είπε...

Θα πώ κάτι στον 15.04.Ποτέ μα ποτέ στην ιστορία,ένας γέννημα-θρέμμα Σερβιώτης δεν είπε σε κάποιον(ξένο ή Δημότη)φύγε από τα Σέρβια.Γίνεται ναι γίνεται επί θητείας Ελευθερίου.Όχι μονάχα στην περίπτωση του Κωνσταντόπουλου με τα όσα λέει ο 15.04,αλλά και στην περίπτωση της Στέλλας Τζικανούλα που την διώξανε από τον τόπο της,με τον τρόπο τους.Μακριά από τους πραγματικούς Σερβιώτες τέτοιες απόψεις και πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

Μην κατινιζεται, γράφοντας αερολογίες. Δεν κουράστηκατε, να γραφτείτε χωριατικες απόψεις. Για όλα φταίει η Δημοτική αρχή. Ενώ η αντιπολίτευση γλέντια με τα αδιέξοδα της. Ο δήμαρχος και ο Πρόεδρος του δσ δεν σας δίνουν σημασία, σε ότι ανοητως γράφεται...

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρθει η ώρα,εμείς να δείς τί σημασία θα σας δίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή σε έναν δημοκρατικό τόπο να ακούγονται τέτοια να φύγεις από τα Σερβια. Από πού τον διώχνεις; Από το σπίτι σου; Από το μαγαζί σου; Ποιος σε έκανε "πόρτα" στον τόπο μας;
Ύστερα άμα δεν σου αρέσουν οι απόψεις από άλλον θα τον διώξεις και αυτόν; Και πόσους θα κρατήσεις μόνο όσους συμφωνούν με σένα;
Για κοίτα που κάτι με θυμίζει αυτό κάτι με θυμίζει

Ανώνυμος είπε...

20.24 άκου. 2,5 χρόνια περάσανε ακόμη δεν το μάθατε πώς γράφεται το 'γινετε, ναι γινεται .-' ; Γελάνε και τα κάγκελα που έβαφε η δημαρχάρα και έβγαζε φωτογραφίες!

Ανώνυμος είπε...

Καίγεστε.Τσουρουφλιζεστε. Κλαίτε που μια χωριάτισσα είναι με όλους σας και κατι παραπάνω. ΕΡΧΕΤΑΙ κάντε στην πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά 20.24 εγώ σχολιάζω μόνο και μόνο για να σε προκαλέσω να γράψεις αυτά που γράφεις. Λεφτά δεν έχουμε βάλαμε ρεφενε μπύρες και διαβάζουμε τα σάλια σου γελάμε και περνάμε τα βράδια μας. Δυστυχώς σε δύο χρόνια θα σε χασουμε

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Κωνσταντόπουλο ! Καλό βλαστάρι ανέθρεψε!!! Μας υποχρέωσε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε αυτός δεν τον ψήφισε!

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειπε σε ποιον φυγε απο τα Σερβια;

Ανώνυμος είπε...

Και λίγο είναι για έναν άνθρωπο που έχει μίσος για τα Σέρβια αλά άμα έχεις σύνδρομο κατοτεροτηρας .....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Στα Σέρβια εντάξει, τον ξέρουμε τον αρχοντα. Παραέξω όμως λενε ο πρόεδρος ΔΣ, δεν τον γνωρίζουν και γελούν με τη συμπεριφορά του και δουλεύουν και εμάς για τις επιλογές μας.

Ανώνυμος είπε...

Στον Κωνσταντόπουλο το είπε ο αντιδήμαρχος που είναι αναπληρωτής δημάρχου και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει το λύκειο βέβαια ωστόσο μετριέται κι αυτός στους 120 επιστήμονες που διοικούν τα Σέρβια. Μπορεί να είναι ο εκατοστός εικοστός!
Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο Κωνσταντόπουλος έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στα Σέρβια από το 2002, νομαρχιακός σύμβουλος το 2006, υποψήφιος βουλευτής Νομού Κοζάνης παίρνοντας 12.500 ψήφους, Δήμαρχος Σερβίων. Κι έρχονται κάτι ... "επιστήμονες" να τον διώξουν από τα Σέρβια.
Αυτή είναι η ελίτ των Σερβίων!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.42 για τον εκατοστό εικοστό θα πώ μονάχα ότι αποτελεί κατάντια, κατήφορο και απελπισία για τον τόπο μας.Μή ασχολείσαι,δεν αξίζει ο κόπος.

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε και Κα Σπυρίδου, αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε τον τόπο μας που το πιστεύω και για τους δυό σας,πρέπει να κάνετε αυτά που πρέπει,έτσι ώστε να τελειώνει ο Ελευθερίου μιά και καλή.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα θέμα με την Βαλκανιονίκη Στέλλα Τζικανούλα το λύσατε εσείς τα τσακαλάκια και οι επιστήμονες; Στα Γρεβενά έκαναν εικαστική εγκατάσταση προς τιμή του Τεντόγλου. Στα Σέρβια την διώξατε από τον τόπο της!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σβήσε σβήσε τα μηνύματα που δεν υποστηρίζουν τον Κωνσταντόπουλο και λένε αλήθειες χωρίς να περιέχουν ύβρεις. Αυτός είσαι aivres.

ai-vreS είπε...

Ύβρεις είναι αυτά που γράφεις χωρίς αποδείξεις. Ντροπή σου να κατηγορείς χωρίς στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η γνώμη μου και είμαι ελεύθερος να την εκφράσω! Από την άλλη εσύ δεν θέλεις να κοινοποιουνται τέτοια σχόλια επειδή είσαι το ταιρακι του Κωνσταντόπουλου! Και είναι πασιφανής ο λόγος που θέλει να είναι δήμαρχος ο Κωνσταντόπουλος!! Και επίσης είναι προφανές ότι δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό τον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

και ποιος είναι ο αντίδήμαρχος 09:42 και ειπε σε αλλον δημοτη φύγε από τα Σλερβια; Σπίτι του είναι τα Σέρβια; Αποφασίζω και διώχνω;

ai-vreS είπε...

Προφανώς είσαι ελεύθερος να την εκφράσεις, αλλά όχι εδώ. Τα επειδή και οι αυθαίρετες αιτιάσεις που βγάζεις από το μυαλό σου για εμάς δεν μας ενδιαφέρουν.
Από πού προκύπτει ότι ο Κωνσταντόπουλος δεν έχει κάνει τίποτα γι' αυτόν τον τόπο; Και είναι και προφανές;

Ανώνυμος είπε...

Να ενημερώσω τους οτι ο Κωνσταντόπουλος ήταν πρώτος μαθητής στο Δημοτικό και
εξατάξιο Γυμνάσιο Σερβίων ( πρώτος των πρώτων και σημαιοφόρος) αριστούχος φοιτητής στο Πολυτεχνείο Θεσ/κης και από τους λίγους Μηχανικούς της ΔΕΗ που βραβεύτηκε για το έργο του απο Δ.Σ της ΔΕΗ.











Ανώνυμος είπε...

Ε καλά και άλλοι μιλάνε για εντροπια και Ρεχάγκελ σε επιτροπο της Ευρωβουλής!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άλλος λέει οτι ο Κωνσταντόπουλος δεν έχει κάνει τίποτα, ο οποίος ανέλαβε ένα υπερχρεωμένο δήμο, στην εποχή της βαριάς κρίσης που δεν υπήρχαν χρηματοδοτήσεις κάθε τρείς και λίγο, σε εναν καλλικρατικό δήμο μαζί με τον δήμο βελβεντού. Παρόλαυτα κατάφερε και έβαλε μια τάξη στα οικονομικά και έγιναν και βασικά έργα. Η τωρινή δημοτική αρχή, ειλικρινά ποια είναι τα έργα της, το κόψιμο των χόρτων και ο καθαρισμός μπάζων σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα? Εχουν σκάψει όλη την πόλη, και εδώ και χρόνια δεν έκλεισε ούτε μια λακούβα. Αλλά αυτό λογικά θα γίνει πριν τις εκλογες ως συνήθως.

Το Προφίλ μας