Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Με 8 ψήφους υπέρ έναντι 16 λευκών ο Ν. Μπουκουβάλας εκλέχτηκε εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Με 8 ψήφους υπέρ του έναντι 16 λευκών ο Ν. Μπουκουβάλας εκλέχτηκε εκ νέου
πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων. 
Με 23 ψήφους υπέρ & 1 λευκό ψηφίστηκε αντιπρόεδρος ο Γ. Μπάκανος (από την παράταξη Β. Κωνσταντόπουλου) ενώ αντιστοίχως γραμματέας με ψήφους 23 και 1 λευκό αναδείχθηκε από το συνδυασμό της Ρ. Σπυρίδου, η Κ. Κωνσταντινίδου.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί σόι πρόεδρος είναι με 8 ψήφους υπέρ και 16 λευκά δεν μπορώ να καταλάβω.Ο λευκός πρόεδρος το σωστό και όχι σκέτο πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι από χωριό αλλά ερωτώ από τους τρεις της φωτογραφίας ποίος έπρεπε να είναι πρόεδρος?

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ψηφίζουν λευκό δεν έχουν καμία σχέση στα έδρανα

Ανώνυμος είπε...

Πήρε 8 ψήφους στους 24 παρόντες και ο Δήμαρχος αντί να προβληματιστεί χειροκροτούσε! Τι να πει κανείς

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ Πρόεδρος ΔΣ στα Σέρβια δεν εξελέγει με τοσο λίγους ψήφους, ΠΟΤΕ.
Γι' αυτό θα καταταγεί ως ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία του θεσμού στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία εκ μέρους του Δημάρχου και του κ. Μπουκουβάλα, ο δεύτερος έπρεπε να παραιτηθεί και να αναζητηθεί συναινετική λύση για τη θέση του προέδρου του ΔΣ του Δήμου με την αντιπολίτευση, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα λειτουργίας του ΔΣ στο δεύτερο μισό της Θητείας του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημοκρατική ευυσθησια; αυτος δεν αφήνει τους δημοτικούς συμβούλους να μιλάνε και τους κλείνει τα μικρόφωνα και εσύ με μιλας για δημοκρατική ευαισθησία;;;

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Μπουκουβάλας είχε περηφάνια,προσωπικότητα και αξιοπρέπεια δεν θα δεχόταν να γίνει πρόεδρος.Δυστυχώς όμως η παρέα είναι παρέα και η καρέκλα είναι καρέκλα.Μπουκουβάλα στο μέλλον θα λές ότι ήσουν πρόεδρος με 8 ψήφους και 16 λευκά και θα πέφτει πολύ γέλιο,νάσαι σίγουρος.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου άλλα πρόσωπα δεν υπάρχουν στον συνδιασμό σου;Ο ίδιος πρόεδρος και οι ίδιοι αντιδήμαρχοι;Οι180 επιστήμονες που είναι;Εξατμίστηκαν;Οι άλλοι του συνδιασμού σου που είναι;Είναι άχρωμοι,αόρατοι και ανύπαρκτοι;Πού πάμε ρέ,που πάμε;ΚΑΗΜΈΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του δσ είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ Όλων και δεν έχει καμία σημασία πόσους ψήφους πήρε. Ο Πρόεδρος δ.σ κ Μπουκουβάλας είναι άξιος για το έργο που επιτελεί σε πολλά επίπεδα και θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση το επιτυχές έργο ως Προέδρου του δσ και για την επόμενη 2ετια. Αυτοί που δεν τον ψήφισαν, το έκαναν γιατί έχουν σκάσει, που είναι εργατικός και πεισμων σε όλα, που δεν τους κάνει τα χατήρια. Σταματειστε την χωριάτικη απαίτηση σας, να παραιτηθεί και χωνεψτε ότι θα τον έχετε Πρόεδρο για άλλα 2 χρ8. Ιδιαίτερα στους φωνασκουντες δημοτ συμβούλους της αντιπολίτευσης θα τους κλείνει τα μικρόφωνα, γιατί θα πρέπει να σέβονται τον κανονισμό. Συγχαρητήρια κ Πρόεδρε και καλή επιτυχία στο έργο σου...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα μίλησε πάλι ο ψευτοπρωτευουσιάνος!!! δεν έχει σημασία λέει πόσους ψήφους πήρε χαχαχαχαχαχ Αυτή είναι η δημοκρατία σας! Κατάντια!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει για δημοκρατία ο άνθρωπος που πήρε 8 ψήφους από τους 23! Ανήκουστο!

Στη Δημοκρατία κε Μπουκουβάλα υπερισχύει η άποψη των πολλών και εσείς μαζί με τον κο Ελευθερίου όχι απλά την καταπατάτε, αλλά την χαιρετίζεται κιόλας, κρυμμένος πίσω από έναν νόμο που σας επιτρέπει να παραμείνετε στη θέση του προέδρου μέχρι τη λήξη της θητείας της νυν δημοτικής αρχής.

Είναι νόμιμο; Ναι. Ηθικό είναι; Όχι. Οπότε πάψτε να μιλάτε για δημοκρατία εσείς που καταπατάτε κάθε όρους της, σε κάθε ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Με μόνο 8 ψήφους υπέρ, στοιχειώδης τσίπα επιβάλλει την παραίτηση, να βγει κάποιος άλλος. Η εμμονή στην καρέκλα αποτελεί προσβολή για τους Σερβιώτες. Οι άλλοι δηλαδή γιατί πήραν 23 ψήφους; Ελευθερίου και Μπουκουβάλας νομίζουν πως απλά ο καιρός είναι βροχερός;

Ανώνυμος είπε...

Σας φταίει ο Μπουκουβαλας και όχι η αντιπολίτευση που δεν είχε το θάρρος να τον αλλάξει;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εάν δεν εκλεγόταν δύο χρόνια εμείς με τη θα διασκεδάζαμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν τσίπα 21.08 αν είχαν θα είχαν παραιτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Και εμεις και ολη η περιφερεια δυτικης μακεδονιας διασκεδαζει. Να δεις ανεκδοτα που κυκλοφορουν για το δημο μας

Ανώνυμος είπε...

Το 10 το καλό πάλι σκοράρισε,μόνο που το γκόλ είναι οφ-σάιτ και αυτός πανηγυρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Απαξίωση δημοσιογράφων από τον Δήμαρχο Σερβίων
26 Μαρτίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.



Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

O νόμος λεει οτι ο Δήμαρχος προτείνει προς ψήφιση τον πρόεδρο και μόνο από την παράταξή του προς ψήφιση. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι λοιπόν ψήφισαν πως δεν θέλουν να είναι ο μπουκουβάλας αλλά αυτοί δεν πτοούντε. Αλλωστε έτσι κάνουν με όλα τα ζητήματα. Ηθος και αξιοπρέπεια μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

5 εμειναν αυτους τους 5 θα απολαυσουμε τα επομενα δυο χρονια. και οσο θα εχουν το πηγουνι στο μετωπο τοσο περισσοτερο θα γελανε ολοι με τα Σερβια

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος καταλαβαίνει τι παιχνίδι του παίζει κάποιος άλλος που τον βγάζει μπροστά για να τον αφήσει να καεί, είναι πια αργά.

Ανώνυμος είπε...

Χαμηλό επίπεδο κριτικής και χωριάτικη ειρωνεία προς την δημοτική αρχή και τον αξιότιμο Πρόεδρο του δσ. Ακόμα δεν έχετε χωνέψει ότι οι... 5 της δημοτικής αρχής, είναι αυτοί που διοικούν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την προκοπή του Δήμου. Ο δε Πρόεδρος του δσ είναι μια κορυφαία προσωπικότητα του τόπου μας και ιδιαίτερα στην ιστορική μελέτη της περιοχής μας. Σεβαστείτε επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο και αναγνωριστεί τις επιστημονικές του περγαμηνές. Και μια ψήφο να έπαιρνε θα ήταν πάλι πρόεδρος του δ.σ. Δεν γνωρίζετε τι λέει ο κανονισμός. Όσο για την παραίτηση του, δεν θα σας κάνει την... Χάρη. Θα περιμένετε μέχρι 31.12.2023 που θα ασκεί τα καθήκοντα του... Παραιτηθεί τε εσείς από τις χωριατικες και ανούσιες απόψεις σας και Μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα....

Ανώνυμος είπε...

"Σεβαστείτε επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο και αναγνωριστεί τις επιστημονικές του περγαμηνές" ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

ΕΔΩ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Η αποδεδειγμένη αδυναμία του προέδρου του ΔΣ Σερβίων να διευθύνει παραγωγικά και αποτελεσματικά τις συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο αντανακλά στις 8 από τις 24 ψήφους. Αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την όποια επιστημονική κατάρτισή του, η οποία δεν προσμετρά στην ικανότητα διεύθυνσης μιας συνεδρίασης το ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Eσύ που μιλάς για χωριάτικες απόψεις ,,,θα ήθελα να ξέρω πόσο λόρδος είσαι? Είστε πρα΄γματι ρατσιστές και μάλιστα κάτω του μετρίου άνθρωποι. Ξεφύγατε εντελώς .Μακάρι να ήσασταν χωριάτες σαν την χωριάτισσα Σπυρίδου. Ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι δεν την φτάνετε. Αντε να πάτε στο καλό, αρχίσατε να μας ανακατεύετε τα έντερα.

Ανώνυμος είπε...

τις ποιες;;;;;

Ανώνυμος είπε...

οποιος μιλησε για 120 επιστημονες και τσακαλακια να τα λουστει τωρα

Ανώνυμος είπε...

Την επιστημονικη κατάρτιση; Ποια ακριβώς; Ένα απλό πτυχίο πανεπιστημίου δεν έχει;έχει κάνει κάποια έρευνα δημοσιευμένη σε επιστημονικό τύπο; Έχουμε τρελαθεί;

Ανώνυμος είπε...

21.29 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΝΔ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝOYN ΚΟΥΜΑΝΤΟ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω ποιά είναι η άποψη από όλα τα ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ που τον φροντιστή τον ανέδειξαν σε δήμαρχο! Βέβαια σε πολλά από αυτά έδωσε αντάλαγμα, δε λέω, αλλά πέρα από αυτό είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή τους;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας, χθες Τρίτη 11/1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, o Δήμαρχος Σερβίων, Χ. Ελευθερίου απάντησε στο υποτιμητικό σχόλιο του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για τα καραγκιοζλίκια, που συμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια άλλων δήμων (π.χ. Σερβίων, Βοΐου, Αμυνταίου), που έχουν επιλέξει να διοικούν χωρίς συνεργασίες: “Ο Δήμος μπορεί να λειτουργεί και με συνθήκες λιγότερων ψήφων. Σίγουρα η σύνθεση είναι το καλύτερο αλλά η σύνθεση στο δικό μου δήμο δεν μπορεί να γίνει με «δούναι και λαβείν». Να δώσω θέσεις για να πάρω ψήφους. Δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου. O καθένας έχει την άποψή του αλλά οι χαρακτηρισμοί αυτού του τύπου νομίζω ότι δεν τιμούν και τον Δήμαρχο Κοζάνης”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σερβίων.


εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου στο δήμο σερβίων: 8 ψήφοι στις 27........................Αντιπρόεδρος και γραμματέας: 23 υπέρ.....

η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ παράταξη της αντιπολίτευσης δεν ζήτησε από τον δήμαρχο σερβίων κάποια θέση: ο ελευθερίου ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΩΗΦΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ: Ο Δημήτρης Ζάκης (πρώτος σε ψήφους, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) και ο Τάσος Κακαφίκας πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών)

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ των δημοτών ήταν σαφής: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Αλλά με ποιους να συνεργαστεί; όταν τον καταγγέλουν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά; Όταν επικεφαλής παράταξης έχει καταγγείλει την προσβλητική, απαξιωτική συμπεριφορά του δημάρχου και του προέδρου του συμβουλίου; Για να μην μιλήσουμε για το εάν δόθηκαν θέσεις σε ανθρώπους και ποιες....


Απαξίωση δημοσιογράφων από τον Δήμαρχο Σερβίων
26 Μαρτίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.

Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Ένα είναι το συμπέρασμα,Αξιωματική αντιπολίτευση και άλλες / λοιπές δυνάμεις του δημοτικού συμβουλίου κρύφτηκαν πίσω από το ΛΕΥΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Η' ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ Η' ΛΕΥΚΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΜΕ. ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ; Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 120 ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα το ήθελαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να ρίξουν ένα μαύρο, αλλά ο νόμος δεν τους το επιτρέπει. Ή ψηφίζεις ναι ή ψηφίζεις λευκό. Κατά δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ήθελαν να ρίξουν μαύρο γιατί ο πρόεδρος τους έχει προσβάλλει πολλές φορές και κλείνει τα μικρόφωνα με το έτσι θέλω. Ο πρόεδρος ξεφωνίζει, χαρακτηρίζει ανθρώπους, βρίζει δημότες, κάνει σεξιστικούς χαρακτηρισμούς προς δημοσιογράφους, συκοφαντεί πολίτες, σχολιάζει τα πάντα, διορθώνει τη γραμματική μόνο των συμβούλων της αντιπολίτευσης γιατί της συμπολίτευσης είναι επιστήμονες και άλλα πολλά αντικανονικά. Είναι μέσα στα καθήκοντα του προέδρου αυτά; Έπρεπε να τον βγάλει από πρόεδρο αλλά ποιον να βάλει; Έμεινε και κανένας;

Το Προφίλ μας