Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Kinky ή normal σεξ: Τι προτιμούν τα ζευγάρια!

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα λέμε συνήθως όταν δεν θέλουμε να σχολιάζουμε τις προτιμήσεις των άλλων. Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και το τι κάνουν τα ζευγάρια στην κρεβατοκάμαρά τους είναι καθαρά θέμα προσωπικό.Όμως οι επιστήμονες ήθελαν να διαπιστώσουν τη συχνότητα που κάνουν σεξ τα ζευγάρια, το  πόσο περιπετειώδεις είναι στις ερωτικές τους περιπτύξεις αλλά και πώς κρατούν ζωντανό τον έρωτα τους εκτός κρεβατοκάμαρας.
Οι κοινωνιολόγοι Κρισάνα Νόρθαπ, Πέπερ Σβαρτς και Τζέιμς Γουάιτ με βάση τις απαντήσεις διαδικτυακής έρευνας που έδωσαν πάνω από 70.000 άνθρωποι, απεφάνθησαν  πως  δεν υπάρχουν φυσιολογικές  καταστάσεις στο κρεβάτι. 
 
Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα ένα ποσοστό που αγγίζει  το 86%  υποστήριξε ότι ένα περιπετειώδες, kinky σεξ,  τους απογειώνει ερωτικά αφού σπάει την ερωτική πλήξη. Μάλιστα δεν δίστασαν να ομολογήσουν  ότι την νύχτα εκείνη  την  σκέφτονται συνέχεια και την αναπολούν.
Όσον αφορά τη συχνότητα, παρ’ότι πολλοί μπαίνουν στον πειρασμό να ρωτήσουν τους γύρω τους ώστε να μάθουν πόσο συχνά θα πρέπει οι ίδιοι να κάνουν σεξ, φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια «χρυσή τομή», καθώς η σεξουαλική ζωή των άλλων δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας.Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες εάν κάνουμε κάτι διαφορετικά δε σημαίνει πως το κάνουμε λάθος.
 
Μάλσιτα οι συγκρίσεις μπορεί να είναι καταστροφικές και να καλλιεργήσουν αδικαιολόγητα την ανασφάλεια.
 
Ένα ακόμη στοιχείο  που κατέδειξε η ίδια  έρευνα και προκάλεσε την έκπληξη των επιστημόνων ήταν το γεγονός ότι το 48% των ανδρών δεν επιθυμεί περισσότερο σεξ από τη σύντροφό του, αλλά περισσότερη επικοινωνία.

Πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας