Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Φρίκη στην Αιανή-Ανθρωποειδή έριξαν φόλες σε σκύλους που ψυχορραγούσαν στους δρόμους παραμονή της τοπικής επετείου- Τι λένε οι κάτοικοι-Συγκλονιστικές φωτογραφίες!

από το kozanimedia.gr
Μόνο ντροπή και αίσχος μπορεί να φωνάξει κανείς, βλέποντας τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από σκύλους που ψυχορραγούν, μέσα στο κέντρο της Αιανής!
Βράδυ Παρασκευής, παραμονή της τοπικής επετείου της Εθνικής Αντίστασης και κάποια ανθρωποειδή έριξαν φόλες σε αρκετά σκυλιά, μπαίνοντας ακόμη και σε αυλές που βρίσκονται στο κέντρο του χωριού!
Τουλάχιστον πέντε σκυλιά βρήκαν φριχτό και βασανιστικό θάνατο, με τους κατοίκους της Αιανής να ανησυχούν και για άλλα περιστατικά τις επόμενες ημέρες.

Την πρώτη φωτογραφία μας έστειλε η αναγνώστρια του Kozanimedia Χ.Α. με τη σημείωση «Παραμονή τοπικης εορτής και θεώρησαν σκόπιμο να καθαρίσει η πλατεία απ τα αδέσποτα!!! Το θέαμα αποκρουστικό και καταθλιπτικο συνάμα!!τουλάχιστον 5 σκυλιά να ψυχοραγουν!!Αιανή 2014!!χρόνια μας πολλά!!!»!


Τη δεύτερη η επίσης αναγνώστρια του kozanimedia από την Αιανή Τ.Ε, δηλώνοντας συγκλονισμένη πως  όταν το είδα έβγαζε αφρούς και νόμιζα ότι είχε απλά μερικά λεπτά ζωής, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ οπότε μια και μένω κοντά στην πλατεία κατέβηκα μετά από δύο ώρες και το καημένο ακόμα ζούσε αλλά δεν είχα την δύναμη να το σκοτώσω…»

5 σχόλια:

Θανάσης Καλλιανιώτης είπε...

Για τους πελαργούς που κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους στην Αιανή από βραχυκυκλώματα δεν υπάρχει κανένα δάκρυ όμως! Και φυσικά ουδείς ενδιαφέρεται (έμμισθοι υπάλληλοι, εκπολιτιστικοί σύλλογοι, οικολόγοι, κομματάρχες κλπ) για μεταλλικές ασφαλείς φωλιές!

ai-vreS είπε...

Θανάση στείλε κείμενο και φωτογραφίες.
Βεβαίως και ενδιαφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

eleos re kthnh.eleos!

Γιώργος Π.Φτάκας(Αιανή) είπε...

Δυστυχώς, ως συνήθως,δεν υπάρχουν ντοκουμέντα(φωτογραφίες-βίντεο ή ό,τι άλλο)από τους δράστες για να τους τσακίσουμε νομικά.Και είναι πολύ βαριά τα πρόστιμα σ΄αυτές τις περιπτώσεις.Θα είναι αυτοί και ΕΜΕΙΣ.Τελεία και παύλα.Βέβαια πρώτα θέλουν τσάκισμα αυτοί που παρατάνε αδέσποτες εφεξής αυτές τις άμοιρες υπάρξεις.Και δίνουν άλλοθι σ΄ αυτά τα «ανθρωποειδή»(σωστή η επισήμανση» να βγάζουν επάνω τους τον ανώμαλο ΣΑΔΙΣΜΟ τους.Τι να πεις…Το λιγότερο μάς ντρόπιασαν ως χωριό.
Γ.Π.Φ. καθηγητής στο Γυμνάσιο Αιανής
(Αν κανείς γνωρίζει κάτι και θέλει να το αναφέρει ιδιαιτέρως σε μένα-ενώ θα έπρεπε κατευθείαν στην Αστυνομία-το τηλ μου είναι 6997246768).

Γιώργος Π.Φτάκας(Αιανή) είπε...

Θανάση,σωστή η παρέμβασή σου κατά το ήμισυ.Ανάμενε σχόλιό μου προς το βράδυ(λόγω ανωτέρας βίας)

Το Προφίλ μας