Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο σκοταδισμός των δήθεν μοναχών και η παρα-κυβερνητική προπαγάνδα

Του Παναγιώτη Πλιάτσιου-»Πρωινός Λόγος» 23-1-2014
Χθες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, σε γνωστά και απίθανα «μοναστηριακά» sites ένα πραγματικά εξοργιστικό και σκοταδιστικό, το λιγότερο, κείμενο, το οποίο έχει τον τίτλο «Αγιορείτες μοναχοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο της άθεης Αριστεράς»!
Το οποίο κείμενο, εκτός από τις απίστευτες…μπαρούφες τις οποίες περιέχει, όπως το ότι «Δεν γνωρίζετε ότι τον κομμουνισμό τον δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ισοπεδώσουν τις ενάντιες δυνάμεις για να μπορέσουν σιγά σιγά να κυριέψουν τον κόσμο; Εβραίοι ήταν όλοι αυτοί που τον διέδωσαν, ο Μάρξ, ο Λένιν και οι λοιποί και μέσα στις θεωρίες, δήθεν υπέρ του λαού, έβαλα και το αγκίστρι του Διαβόλου, την αθεΐα», αποτελεί μια επικίνδυνη προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και, συλλήβδην, εναντίον ολόκληρης της Αριστεράς, «προειδοποιώντας» τους «πιστούς χριστιανούς» για τους «κινδύνους» που κρύβει για την κοινωνία και τη θρησκεία τυχόν άνοδος της στην εξουσία!

Φυσικά, θα επρόκειτο για ένα ακόμη άθλιο κείμενο των γνωστών sites, χωρίς ιδιαίτερη σημασία, εάν δεν το βλέπαμε δημοσιευμένο και στη γνωστή, φιλοκυβερνητική και δημοφιλέστατη ιστοσελίδα parapolitika.gr! Η οποία εκφράζει, συχνά-πυκνά, τη γνωστή, επίσης, επικοινωνιακή «ομάδα» που υπάρχει πέριξ του ίδιου του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Αποτελεί, πραγματικά, μια θλιβερή κατάντια για τα εν λόγω sites και τους ανθρώπους που πλαισιώνουν και (παρα) κυβερνητικούς «μηχανισμούς» να επιχειρούν μια τόσο επικίνδυνη, σκοταδιστική και ελεεινή προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας πως το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει αρχίσει να ξεφεύγει στις δημοσκοπήσεις. Με ανάλογες πρακτικές, στο βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, δηλητηριάζουν την κοινωνία, οδηγούν σε διχαστικές λογικές και, φυσικά, θυμίζουν αλγεινές εποχές του παρελθόντος.
Και οφείλει, σήμερα, όχι αύριο, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει τη επικίνδυνη αυτή ατραπό στην οποία έχουν υπεισέλθει και στενοί του συνεργάτες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχει την κύρια και πρώτιστη ευθύνη για το κλίμα μίσους που τείνει να δημιουργηθεί μέσα στην κοινωνία, ενόψει των επικείμενων εκλογικών μαχών για την αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές. Δυστυχώς. όμως, φαίνεται πως είμαστε μόνο στη αρχή…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το γράφω να το διαβάσεις και ας το κόψεις όπως πάντα που θα πάει θα ξεστραβωθείς:
ο Παπανδρέου ήξερε και πήρε δάνεια με 0,31%, 0,49% και 0,97% από τα Ελληνικά Καταπιστεύματα περί τα 5 με 6 δις ευρώ, με αντίκρισμα Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου χωρίς τη χρήση των μεσαζόντων της Τραπεζικής κοινότητας.
Αυτά είχε δει, είχε χρησιμοποιήσει ο Γεώργιος Παπανδρέου το έτος 2009, και αυτός ήταν ο λόγος που έλεγε ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Αλλά επειδή αυτό δεν το θέλουν οι κεντρικοί τραπεζίτες να μαθευτεί (ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ), έκαναν τα πάντα για να μη συνεχιστεί η πρακτική αυτή, έχοντας τους στο χέρι με πολλές παράνομες χρηματοδοτήσεις , όπου αντίγραφο υπάρχει και στη Βουλή των Ελλήνων, τον ανάγκασαν να αλλάξει πολιτική και να πάει προς την χρεωκοπία, όπως θυμάστε με τις δηλώσεις “μετανοίας του” στο Καστελλόριζο. Και η μετάνοια δεν ήταν προς τον Ελληνικό Λαό.
Από τα ίδια καταπιστεύματα, ὲχουμε ήδη στη διάθεση μας ως Έλληνες απανταχού της Γής, το ποσό των 2 τρις 230 δις ευρώ με την εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα, μιας και οι “μετανοημένοι” πολιτικάντηδες , έκαναν τα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου να εξαργυρώνονται με 8% της ονομαστικής τους αξίας.
Είναι η Βουλή υπέρ των Ελλήνων; Γιατί δεν τα δώσανε επίσημα μέσω της κυρίας Παπανδρέου που παρέλαβε τα στοιχεία, στην εισαγγελία;
Είναι τα κόμματα υπέρ των Ελλήνων; Σας είπε κανένας πολιτικός αυτά τα γεγονότα;
Είναι οι λεγόμενοι οικονομολόγοι υπέρ των Ελλήνων; Σας είπε έστω και ένας τους αυτά τα γεγονότα;
Η Ρωσία δανείστηκε από τα δικά της καταπιστεύματα περί τα 135 τρις δολάρια, και βγήκε από την λεγόμενη κατάρρευση του κομμουνισμού.
Ζητούμε τον Λογιστικό Έλεγχο του δηλωμένου χρέους.
Αν πιστεύετε στην ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την ωραιοποιημένη προπαγάνδα που έρχεται με πολλά Κόμματα, Δόγματα και Χρώματα, τότε Δείτε την Ελλάδα μας με Ελληνική Ψυχή και Πνεύμα.
Ζητήστε Αποδείξεις και Στοιχεία. Η προπαγάνδα λέει πολλά χωρίς αποδείξεις.
Το πρόβλημα της τρομοκρατίας
Το πρόβλημα της τρομοκρατίας, όπως προβάλλεται δείχνει τους Ξηρούς ανάμεσα στους Χλωρούς.
Το Αληθινό θέμα Έλληνες , είναι ότι ο Υπουργός κ. Δένδιας υπέγραψε την “άδεια εξόδου” από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του κ. Ξηρού, αλλά τα προπαγανδιστικά μέσα το αποκρύπτουν έστω και να το ονομάσουν ως γεγονός.
Ο επίσημος δικηγόρος των Ρόθτσιλτ, που στέλνουν πράκτορες να μας απειλούν τη ζωή μας, από θέση υπουργικής δύναμης, αφήνει και τους καταδικασμένους τώρα τρομοκράτες να είναι ελεύθεροι.

Το Προφίλ μας