Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται η προσπάθεια 45 συλλογών και φορέων της Κοζάνης προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του 16χρονου μαθητή

Συνεχίζεται για πέμπτη εβδομάδα, η προσπάθεια 45 συλλογών και φορέων  της Κοζάνης προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του 16χρονου μαθητή, ο οποίος πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό με στόχο να αποκατασταθεί η υγεία  του.

Μεταξύ των εκδηλώσεων οι οποίες θα συνδράμουν στην στήριξη του μαθητή-συμπολίτη μας και στις οποίες θα υπάρχει κουμπαράς είναι :

-          Ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Βοιωτών Κοζάνης «Αγ. Παρασκευή» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στις 13.00 ώρα στο Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης.

-          Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Ν. Κοζάνης την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00 ώρα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο στο πάρκο του Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη.

-          Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ομάδας συνεργασίας παλαιών Οδηγών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00 ώρα στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη.

-          Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00 ώρα στη Λέσχη Προσκόπων στην Κοζάνη.

-          Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στις 20.30 ώρα στην Ταβέρνα «Ζεφυρος» στην Κοζάνη.

-          Το ψητοπωλείο «Αναμμένα Κάρβουνα» Παύλου Χαρίση 7 στην Κοζάνη θα διαθέσει την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 τις εισπράξεις της ημέρας στον 16χρονο μαθητή.  

Υπενθυμίζεται στις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά, οτι κουμπαράδες για την ενίσχυση της οικογένειας υπάρχουν στο ΚΕΠ του Δήμου Κοζάνης, την ΔΕΥΑΚ, στο ταμείο του Δήμου Κοζάνης στο κτίριο του Δημαρχείου, στην Δ.Ο.Υ., στο ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης και το ΑRΤ CAFÉ στην Κοζάνη.  

«Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»
ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας


Η συντονιστική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας