Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Υπογραφή σύμβασης για τις μελέτες ανάδειξης και αξιοποίησης των Κάστρων Σερβίων και της λίμνης Πολυφύτου (video)

 Την σύμβαση για την εκπόνηση των τριών μελετών που σχετίζονται με την υλοποίηση έργων για την αξιοποίηση και ανάδειξη της λίμνης Πολυφύτου και της Βυζαντινής Καστροπολιτείας των Σερβίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον Πρόεδρο την ΑΝΚΟ κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη.
 Πρόκειται για τρεις μελέτες προϋπολογισμού 300.000€ που έχουν ενταχθεί και θα χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 10.1 «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής ΠΚΜ-ΠΔΜ» του Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.).
Οι συγκεκριμένες μελέτες αφορούν αντίστοιχα έργα που προτάθηκαν από τον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού στην Ειδική Γραμματεία του ΕΣΠΑ τα οποία και θα υποβληθούν στο πλαίσιο πρόσκλησης ενδιαφέροντος της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης.
 Τα συγκεκριμένα έργα εντάσσονται στον σχεδιασμό αξιοποίησης της λίμνης Πολυφύτου, της παραλίμνιας περιοχής και του ιστορικού χώρου των Κάστρων Σερβίων καθώς και της διασύνδεσης της λίμνης Πολυφύτου με την περιοχή των Κάστρων. Οι μελέτες που θα εκπονηθούν είναι οι εξής:
α) Μελέτη διασύνδεσης της Λίμνης Πολυφύτου με τα Κάστρα Σερβίων.
β) Μελέτη ανάπτυξης και αξιοποίησης ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στη λίμνη Πολυφύτου.
γ) Μελέτη ανάδειξης και αξιοποίησης του περιβάλλοντος στην περιοχή των Κάστρων Σερβίων.
YPOGRAFH SYMVASEON MELETON GIA LIMNH POLYFYTOY KAI KASTRA SERVION ME ANKO from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποια αναδειξη και αξιοποιηση του περιβαλλοντος, στην περιοχη των Καστρων Σερβιων μιλατε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ; Εσεις επιτρεψατε να στηθει το "τειχος του Βερολινου" μεσα στο φαραγγι, τωρα θυμηθηκατε τις μελετες για την αναδειξη του χωρου;

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ 300000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΑΝΚΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΜΕ ΚΑΣΤΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ?????? ΑΠΟ Μ......Σ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ.......ΤΩΡΑ ΤΙ;ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.......ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !!!!!!!!ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ......ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !!!!!!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ......ΜΕΛΕΤΕΣ...ΜΕΛΕΤΕΣ.....ΜΕΛΕΤΕΣ....ΜΕΛΕΤΕΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την μελετη του φραγματος της Λαρκο,στο φαραγγι,ποιος την χρηματοδοτησε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΥ.....ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ.

Το Προφίλ μας