Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

H βουλευτής Ξουλίδου γράφει άρθρο και η Βουλή γελάει: «Το πήδημα προς την ελευθερία»

«Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατι δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι;». Αυτά είναι μόνο κάποια από τα σημεία του άρθρου της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου που έχει κάνει τους βουλευτές να γελάνε από το πρωί στους διαδρόμους της Βουλής.
Ανάρπαστο έχει γίνει σήμερα στο κοινοβούλιο το περιοδικό «Βουλή και ευρωβουλή».  Ο λόγος ειναι το άρθρο της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου που φιλοξενεί το τελευταίο τευχος.
Το άρθρο της κυρίας Ξουλίδου με τίτλο «Το πήδημα προς την ελευθερία», το οποίο, όπως εξηγεί με αστερίσκο η βουλευτής είναι« ξεσηκωτικο μήνυμα για όλους τους Νεοέλληνες» φιλοξενείται στο περιοδικό«Βουλή και ευρωβουλή»

Η ιστορία που διηγείται, όπως λέει η κ.Ξουλίδου στο άρθρο της «αφορά μια κάμπια που προσπαθεί να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα». Αφού η βουλευτής των ΑΝΕΛ γράφει διάφορα του στυλ «βλέπεις τον κόσμο σαν λεμόνι και θέλεις να τον στύψεις, πηγαίνεις με το μέρος των πολλών που χοροπηδούν στις πίστες με τα χάρτινα είδωλα και δηλώνουν θαυμαστές των Mr τίποτα» καταλήγει: «Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατι δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι; Πόσο κοστίζει η ελευθερία ενός ανθρώπου και με τι μπορεί να εξαγοραστεί... κύριε Πεταλούδα;»
Βουλευτές της ΝΔ που διάβασαν το άρθρο έλεγαν στους διαδρόμους της βουλης οτι η κ.Ξουλίδου το έγραψε υπό την επήρεια των ψεκασμών που καταγγέλει το κόμμα της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας