Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δήλωση Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ

Ακόμη μια Εταιρεία του ιδιωτικού τομέα Πανελλαδικής παρουσίας ανακοίνωσε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της λειτουργίας της, αφήνοντας στο δρόμο 820 εργαζόμενους, ενώ μια σειρά από άλλες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την Ελλάδα, είτε μεταφέροντας την έδρα τους, είτε μεταφέροντας τις παραγωγικές τους δραστηριότητες, σε χώρες όπου ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ η χρηματοδότησή τους.


Οι Συστημικές Ελληνικές Τράπεζες, παρά τα 233 δις Ευρώ των εγγυήσεων που έλαβαν, παρά τα 50 δις Ευρώ της ανακεφαλαιοποίησής τους, έχουν κλείσει τις στρόφιγγες χρηματοδότησης όχι μόνο σε ιδιώτες, αλλά και σε επιχειρήσεις .

Αποδυκνείεται λοιπόν καθημερινά ότι οι ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ “ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ”  των Υπουργών Εργασίας των τελευταίων τριών Κυβερνήσεων, οι οποίες απορρύθμισαν τις εργασιακές σχέσεις, μείωσαν τους μισθούς των εργαζομένων, επέκτειναν τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, την εκ περιτροπής εργασία και κατήργησαν τις Σ.Σ.Ε. ΌΧΙ μόνο δεν έλυσαν τα προβλήματα της οικονομίας, αλλά τα επέτειναν, μετατρέποντας την αγορά εργασίας σε ΖΟΥΓΚΛΑ. Τα αποτελέσματα της πολιτικής των Μνημονίων συνδυαζόμενα με την ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των επιχειρήσεων από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,  συγκροτούν μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της Οικονομίας και της κοινωνίας.

Αυτό που όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται- περί αποτυχίας του εφαρμοζόμενου προγράμματος – δεν είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβάνονται οι Κυβερνώντες!!!

Δεν μπορεί κανείς πλέον να στρουθοκαμηλίζει…

Δεν μπορεί κανείς να λέει ότι δεν γνωρίζει πως γιγαντώθηκε-δημοσκοπικά - το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  και να χύνονται κροκοδείλια δάκρυα για την υπεράσπιση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Εάν δεν είναι τώρα η ώρα μιας ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ πότε θα είναι;

Εάν τώρα δεν ενισχυθεί η ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  στο εσωτερικό της χώρας πότε θα ενισχυθεί;

Σε κάθε περίπτωση δεν μείναμε και ούτε προτιθέμεθα να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας