Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο Χορός του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου στη λήξη της Αποκριάτικης παρέλασης

Το γλέντι με την λήξη της Παρέλαση Αρμάτων και Καρναβαλιστών στο καρναβάλι Σερβίων - Βελβεντού 2012 - Δηλώσεις Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ Ο.Ε.

Ν Γκατζάρας είπε...

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους καρναβαλιστές και ιδιαίτερα στον Αντρέα τον Σταμπλιάκα για όλα όσα προσέφερε για την προβολή και παρουσίαση του καρναβαλιού μας
Σάκη σε θυμόμαστε

ai-vreS είπε...

Οι φίλοι δεν ξεχνιούνται ποτέ ...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι που τον θυμούνται ακόμη....Αίσθητο το κενό του...

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε επιτέλους την μηζέρια σ΄αυτόν τον τόπο.Δεν έπρεπε δηλαδή ο Δήμαρχος να χορέψει, δεν έπρεπε να διοργανώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις;Και αν λόγω της οικονομικής συγκυρίας που παιρνάμε όλοι μας, οι σχεδόν όλοι, δεν γινόταν τίποτε πάλι γκρίνια και μιζέρια.
Κι εγώ με την σειρά μου θα ηθελα να συγχαρώ όλους τους καρναβαλιστές γιά την ωραία και ζωντανή συμμετοχή τους, για την ανάσα κεφιού που πρόσφεραν σε όλους μας και ας μάθουμε κάποτε να σεβόμαστε τους παρελαύνοντες και όχι να παρατηρήτε αυτό το χάλι που για ακόμη μια φορά αντίκρισα, κόσμος πάνω κάτω, μικροί και μεγάλοι μέσα στον χώρο της παρέλασης.
Καλή σαρακοστή σε όλους

Το Προφίλ μας