εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος γιαούρτι με την εμπορική επωνυμία «Γιαούρτι ΟΡΕΙΝΟ – Γιαούρτι από φρέσκο γάλα» με αφλατοξίνη Μ1 σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων.
Το προϊόν παρασκευάζεται από την επιχείρηση «Δημ. Καραγκιοζόπουλος», Βαλανίδα Ελασσόνας, Ν. Λάρισας. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε, για προληπτικούς λόγους, από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν παραχθεί από αυτή. Οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη στην κατοχή τους γαλακτοκομικά προϊόντα της επιχείρησης «Δημ. Καραγκιοζόπουλος, Βαλανίδα Ελασσόνας», να μην τα καταναλώσουν.
Ενδεικτική φωτογραφία, από γαλακτοκομικό προϊόν που παράγει η επιχείρηση «Δημ. Καραγκιοζόπουλος, Βαλανίδα Ελασσόνας», παρατίθεται παρακάτω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου