Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Έκλεψαν άλογα στην Πτολεμαΐδα

της Ρόης Βασβατέκη από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Δύο άλογα και ένα πουλαράκι έκλεψαν άγνωστοι την περασμένη εβδομάδα στην Πτολεμαΐδα, από στάβλο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη. Η κλοπή των αλόγων έγινε από αγρόκτημα που βρίσκεται στη θέση «Αμπέλια» και μόλις διαπιστώθηκε από τον ιδιοκτήτη του ότι λείπουν τα άλογα κατήγγειλε την κλοπή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Αμέσως σήμανε κινητοποίηση και αστυνομική έρευνα τόσο για τον εντοπισμό των κλεμμένων αλόγων όσο και των άγνωστων δραστών. Πριν ωστόσο καταφέρει να εντοπίσει η Αστυνομία τους δράστες, εκείνοι πληροφορούμενοι προφανώς την εμπλοκή των αστυνομικών αρχών στην υπόθεση και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, άφησαν ελεύθερα λίγες μέρες αργότερα τα κλεμμένα άλογα, τα οποία θεάθηκαν σε αγροτική περιοχή μεταξύ των οικισμών Μηλοχωρίου και Φούφα, τοπικές κοινότητες του δήμου Εορδαίας, κοντά στην υπό κατασκευή περιφερειακή οδό Δυτικής Εορδαίας.
Τα άλογα πρόσεξε κάποιος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τον πρόεδρο του Ιππικού- Αθλητικού Συλλόγου Εορδαίας ότι βλέπει άλογα να βόσκουν ελεύθερα στη συγκεκριμένη περιοχή. Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τον παθόντα να πάει στο σημείο για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για τα δικά του κλεμμένα άλογα, όπως και έγινε.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας