Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ένας λαός που ξεχνά δεν αξίζει τη συμπάθεια κανενός

Σήμερα, δεν συμπληρώνονται μόνο δυο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και δυο χρόνια ένοχης σιωπής του τέως Καταλληλότερου και νυν Σιωπηλότερου. Τον Οκτώβρη του 2009, ο λαός δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ γιατί "Λεφτά υπάρχουν".
Το "Λεφτά υπάρχουν" ταύτισαν με το ΠΑΣΟΚ οι γνωστοί-άγνωστοι λασπολόγοι που σήμερα ενώνουν τις γροθιές του στο ευρύ αντιμνημονιακό μέτωπο που εκτείνεται από τον εθνικοσοσιαλισμό του Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον εθνικισμό του Αντώνη Σαμαρά.

Δυο χρόνια τώρα, το ΠΑΣΟΚ είναι (σχεδόν) η μόνη πολιτική δύναμη που με τα στραβά της και τα καλά της προσπαθεί να βαφτίσει τη χρεοκοπία του 2009 σε ευκαιρία για επανεκίνηση. Κόντρα σε όλους και σε όλα.Κόντρα σε λαϊκίστικα ΜΜΕ. Κόντρα σε συντεχνίες. Κόντρα σε μέτριους πολιτικούς. Κόντρα σε μια απαράδεκτη Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Αντί επιλόγου, το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ισχυριστεί ότι έμαθε  από τα λάθη της. Στην αποπροσανατολιστική ερώτηση "το ΠΑΣΟΚ δεν φταίει για όλα αυτά;", το ΠΑΣΟΚ τολμά κι απαντά "Ναι, φταίξαμε κι αλλάζουμε". Οι υπόλοιποι, τάζουν ακόμα λαγούς με πετραχείλια, επαναδιαπραγματεύσεις και σοσιαλιστικούς παραδείσους.
http://www.parapolitiki.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω ακούσει μπούρδες αλλα όχι κι έτσι!!!!!!
Συγχωροχάρτια τέλος. Και για Πασόκ και για ΝΔ.
Εσείς και όσοι συνεργάστηκαν μαζί σας να περιμένετε τις ψήφους μας που θα πέσουν στα κεφάλι σας σύντομα.
Κουτοπόνηροι!!!

ΜΑΚΕΔΩΝ είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜ..ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ (ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ) ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ!

ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???
ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ...

vouliazoume είπε...

Φοβερό άρθρο! Ούτε ο Πεταλωτής δε θα μπορούσε να το συλλάβει!!!
Το "Λεφτά υπάρχουν" δεν το ταύτισαν οι λασπολόγοι με τον (ομολογουμένως μετριότατου ΙQ) Πρωθυπουργό μας. Μόνος του το δήλωνε!
Δε θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να μάθει από τα λάθη του πάνω μας! Αν θες να μάθει πάνω σου καλώς!
Τέλος, δεν κυβερνάει η Αντιπολίτευση πλέον, αλλά η κυβέρνηση. Η ανύπαρκτη αντιπολίτευση κρίθηκε και θα ξανακριθεί (ελπίζουμε να μη της δώσει ο λαός συγχωροχάρτι). Τι θα συζητάμε τώρα; Ποιος είναι χειρότερος; Αυτοί κυβερνάν τώρα (που λέει ο λόγος δηλαδή), αυτούς θα κρίνουμε.
Έλληνες είστε εσείς μωρέ ή με το κόμμα σας;

Το Προφίλ μας