Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Που είσαι αγαπούλα;

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έγινε η πρώτη κυβέρνηση που τόλμησε και συγκρούστηκε με το βόθρο του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ίσως να μην τα κατάφερε 100% αλλά είναι σίγουρα η πρώτη φορά που είδαμε ομάδες να υποβιβάζονται και λαμόγια να φυλακίζονται.Η μεγάλη αυτή επιτυχία σκιάζεται από την απόδραση Ψωμιάδη.

Οι ευθύνες του ανακριτή είναι τεράστιες αλλά τεράστιες είναι και οι ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ. Ας είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί αλλά και ειλικρινείς. Τον Ψωμιάδη έπρεπε να τον παρακολουθούν το διάστημα της προθεσμίας που έλαβε για να απολογηθεί, θεοί και δαίμονες.
Όχι απλά ο "κοριός" της ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική. Όποιος θέλει να σχολιάσει ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο ή αθέμιτο, παρακαλείται να αλλάξει χώρα ή και πλανήτη.

Υπάρχουν διάφορες "διαρροές", όπως αυτή εδώ στο ΒΗΜΑ, που εμφανίζουν την ΕΛ.ΑΣ να "ελέγχει" την όλη κατάσταση κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μακάρι να είναι έτσι αλλά τους θυμίζω ότι ο...Αγαπούλας, μόνο χθεσινός δεν είναι.

Σε τέτοιου τύπου γεγονότα, ο κόσμος δεν αντιδρά απλά άσχημα αλλά αυθόρμητα αναπαράγει το μότο της Μεταπολίτευσης "στην Ελλάδα είμαστε, όλα γίνονται". Αυτό θα πρέπει οι αρμόδιοι σύντομα να διαψεύσουν...
parapolitiki.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αγαπούλα λείπει...
Απουσιάζει για διακοπές χειμερινές...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΗΔΗ ΔΙΑΣΕΙΡΘΗΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ

Λ.Μ

Το Προφίλ μας