Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Παζάρια

Το περασµένο Σαββατοκύριακο τρεις φίλοι πέρασαν µε µια βάρκα από το Καστελόριζο στην Τουρκία για να κάνουν τα ψώνια τους. Τίποτα περίεργο ως εδώ, τίποτα ασυνήθιστο. Ανάµεσά τους και ο ∆ηµήτρης, υπάλληλος της ∆ΕΗ. ΄ Οι φίλοι συνάντησαν όπως κάθε φορά τον Αχµέτ και άρχισαν τα παζάρια για τα Lacoste και τα πουκάµισα που ήθελαν να αγοράσουν. Οπως κάθε φορά, αφού στην Τουρκία είναι γνωστό ότι δεν αγοράζεις χωρίς παζάρι, υπάρχει κίνδυνος να αφήσεις… ξερό τον µαγαζάτορα.
Μιλούσαν λοιπόν µε τον Αχµέτ στα ελληνικά και του έλεγαν να τους κάνει µια καλύτερη τιµή. «Αφού ξέρεις, αδελφέ, πόσο δύσκολα είναι τα πράγµατα στην Ελλάδα. Κινδυνεύουµε µε χρεοκοπία» του έλεγαν.


  «Μα πώς να µη χρεοκοπήσετε, αφού ο ∆ηµήτρης παίρνει πιο πολλά από τον Ερντογάν» απαντά ο Αχµέτ. «Κάγκελο» οι τρεις φίλοι! «Ο Ερντογαν παίρνει 3.850 ευρώ, ενώ ο ∆ηµήτρης, φίλοι είµαστε και τα ξέρω,παίρνει πάνω από 4.000 ευρώ µαζί µε τα εκτός έδρας, τα Σαββατοκύριακα και τα οδοιπορικά» συνέχισε ο Αχµέτ. Επειτα από αυτό, οι τρεις φίλοι πλήρωσαν τα Lacoste, µπήκαν στη βάρκα και έφυγαν…
ΤΟ ΒΗΜΑ
pelasgia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας